Fashion 9 aug 2018 Cami

Alle fashionista’s kunnen vertrekken, want ‘Snellen Eddy’ is ter plekke

Ieniemienie zonnebrillen zijn we stilaan beu gezien, maar ‘marginaal chic’ blijft scoren. We spotten alweer een nieuwe trend op het vlak van zonnebrillen: gele glazen. Kamping Kitsch wordt zo stilaan hipper dan We Can Dance …

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Gele glazen uit de seventies

Er zijn trends die komen en gaan, maar sommigen blijken zich steeds opnieuw uit te vinden. Zo doen we al jaren alles wat retro of vintage is opnieuw en dragen we ook al jaren joggingpakken alsof het kostuums zijn. De nieuwste zonnebriltrend brengt die twee alweer mooi samen. Gele glazen en robuuste monturen werden gedragen in de seventies.

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

Terug naar groot

De kleine modellen die amper onze ogen bedekten (en geef toe, uiteindelijk is dat toch de meest belangrijke feature van een zonnebril) zijn we ondertussen al wat moe gezien. Als we dan toch voor gele glazen kiezen, mag het montuur extra groot zijn.

Donnie mag misschien denken dat hij met zijn snelle planga’s anno 2018 iets nieuws uitvond, maar wij kennen in België iemand die deze zonnebrillentrend rockt (en zowaar al veel vroeger vlug was): de ‘Snellen Eddy’.

Een bericht gedeeld door EMILI SINDLEV (@emilisindlev) op

Eén ding is duidelijk: het ziet er enorm cool uit, maar je moeder zal deze zonnebrillentrend misschien niet meteen appreciëren. Of gele glazen trouwens wél je ogen goed beschermen, dat laten we in het midden. Nog niet helemaal overtuigd? Deze fashionista’s werken gele glazen in een groot montuur.

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba.c) op

Een bericht gedeeld door Hannah Almassi (@hannahalmassi) op

Een bericht gedeeld door Desert Mannequin (@desertmannequin) op

Als je dacht dat dit al gekke zonnebrillen waren, dan schrik je waarschijnlijk al helemaal als je ziet wat Balenciaga met hun zonnebrillen deed.

Who What Wear

Reageer op artikel:
Alle fashionista’s kunnen vertrekken, want ‘Snellen Eddy’ is ter plekke
Sluiten