Jutta
Jutta Love & Life 26 jan 2020

10 gadgets die je als hondenmoeder nodig hebt

Je bent dol op je viervoeter en loopt de hele dag achter pluizenbol aan met je camera, om vervolgens veel te veel foto’s op je Instagram Stories te knallen (‘Kijk dan hoe schattig hij ligt te slapen, kijk dan!’). Herken jij je hierin? Dan ben je vast een heel toegewijde dog mom en heb je deze tien gadgets nodig. 

Sokken

Poedels, teckels en pugs, of deze schattige shiba inu-sokjes van Socksmith die NSMBL’s Jutta recent voor haar verjaardag kreeg. Ze kosten ongeveer twaalf euro en je vindt ze her en der in cadeauwinkels, maar wanneer je drie paar bestelt krijg je gratis levering.

Foto: Socksmith

Een selfiestick voor je hond

De Woofie is niet meer dan een rubberen klemmetje dat je op je telefoon bevestigt, maar in al die eenvoud toch behoorlijk geniaal. Aan het andere uiteinde zit namelijk een houder voor je hond z’n favoriete koekje, waardoor hij gegarandeerd vertederend in de lens kijkt. Je moet toch wat als je hond een Instagram-account heeft. Je scoort dit ding voor nog geen tien euro bij Model Citizen Pet.

Foto: ModelCityzenPet

Hondenkoekjes-wafelijzer

Bedoeld voor échte hondenkoekjes die jij als toegewijde hondenmoeder natuurlijk helemaal zelf voor je lieve fur baby bakt. Maar: we zijn er zeker van dat je hier ook wafels voor jezelf in kunt bakken. Het toestel kost – in promotie – 28,34 euro.

Foto: Online Petstore

Reiskoffer

Met z’n 94,95 euro niet heel goedkoop, maar je moet iets over hebben voor je liefste lieveling. Je ontwerpt de koffer bij Smartphoto. Geen budget, wel nood aan de kop van je hond op je koffer? Dan kun je bij Firebox een koffersleeve laten maken voor 24 à 36 euro.

View this post on Instagram

Het lijkt niet zo, maar ze vond het zelf ook echt tof 🐶 #swiffer

A post shared by Lesley Dewilde (@lesleydewilde) on

DNA-test voor honden

Oké, dit is niet echt een gadget voor hondenliefhebbers, maar een slightly overbodig extraatje voor hondenbaasjes die een ‘stratier hebben geadopteerd en toch willen weten wat voor rassen daarin vertegenwoordigd zijn. Voor zo’n honderd euro koop je de test.

Foto: Toscanzahoeve

Speelgoed-prei

Voor de vegetariërs onder de dog moms is er deze ecologisch gemaakte speelgoed-prei, zo krijgt je hond zeker genoeg vitamientjes binnen. Hij kost 11,95 euro bij Pawlov.

Foto: Pawlov

Mighty Dog poepzakjeshouder

Geen kakje zonder zakje, maar het blijft toch een beetje beschamend om je hond z’n vers gedraaide drol op te rapen. En goor: slechts gescheiden door een flinterdun plastic zakje voel je hoe die onaangename warmte zich in je hand nestelt. Daar kan de Mighty Dog poepzakjeshouder helaas niets aan veranderen, maar je voelt je wel meteen een poop scooping-superheld.

Foto: Bol

Kaartspel We Rate Dogs

Je kent WeRateDogs ongetwijfeld, de Instagram-pagina met 1,4 miljoen volgers die honden punten op tien geeft. Daar is ook een tof gezelschapsspelletje van, dat je voor 26 euro scoort bij Firebox.

Foto: Firebox

Matching sweaters

Enough said. De matching sweaters voor jou en je pluizenbol koop je nu meteen op Etsy voor 56 euro.

Foto: Etsy

Vriendschapsketting voor jou en je hond

Ook deze wil je meteen in huis halen! Lees er hier meer over.

Foto: Etsy

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
10 gadgets die je als hondenmoeder nodig hebt
Sluiten