Lesley
Lesley Love & Life 11 jan 2019

Lang leve de fucketlist: deze goede voornemens moet je niét maken

2019 is al de volle elf dagen bezig en je houdt je vast nog voorbeeldig aan je goede voornemens. Maar over twee weken is het terug van ‘new year, same me‘ en heb je voor niks een jaarabonnement voor de fitness gekocht. Deze vijf goede voornemens hoef je helemaal niet te maken. 

1. Een fitnessabonnement nemen

Eerlijk: hoe lang hou je dat vol? Voor luie otters als ons is een fitnessabonnement weggesmeten geld. Wil je toch meer gaan sporten? Dan kun je ook prima een blokje om lopen of thuis op een hometrainer kruipen. En ja, elke ochtend als Usain Bolt naar de bus rennen omdat je niet kon stoppen met snoozen telt ook.

goede voornemens

2. Een plant kopen en ‘m dood laten gaan

Dit jaar is het jaar waarop die vingers eindelijk eens wat groener worden en je de plant mom in jezelf naar boven weet te halen. Ha. Ha. Ha. Jokes on you, want die plant haalt het einde van het jaar toch niet. Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een van deze planten, die krijgen zelfs wij niet dood. (Oké, eentje ervan is dood. Eentje.)

Planten die zelfs jij in leven houdt

3. Naar Bali gaan

Nee, er is niks mis met Bali. Het is een prachtig eiland aan de andere kant van de wereld. Alleen heb je er intussen al ALLES van gezien op Instagram. Ga liever naar een onbekendere bestemming, wie weet zet je zelf wel een trend.

goede voornemens

4. Je sokken niet meer kwijtraken

Mooi voornemen, maar eind januari loop je toch weer rond met een rode en een gele sok omdat de andere twee van die paren als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Oeps.

5. Sparen

Deze is tricky. Sorry dat we als je mama klinken, maar je moet toch écht wel wat geld opzij hebben staan voor een auto of een huis. Alleen is de kans groot dat je de lat voor jezelf veel te hoog legt en meteen drie vierde van je maandloon wilt sparen – en dat lukt dus niet. Vind een balans tussen ‘niet moeten leven van instantnoedels’ en ‘treat yourself’ en you’ll be just fine.

goede voornemens

Toch een paar goede voornemens maken? Doe het dan op reisvlak.

Goede reisvoornemens voor 2019 waar jij je echt aan wíl houden

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Lang leve de fucketlist: deze goede voornemens moet je niét maken
Sluiten