Lesley
Lesley Fashion 26 jun 2018

Hang eens een paar bananen aan je oren

De kans is groot dat je mama je vroeger in een schattig perzikenjurkje hees en nu is de fruittrend terug. Niet per se op kleren (al doet de bananentrend het nog steeds goed), wel in je juwelen. En jazeker: we’re going bananas for this trend. 

Wij hadden vroeger al een paar watermeloenoorbellen (die we snel ‘verloren’ aangezien die dingen ongeveer zo zwaar waren als echte meloenen) dus eigenlijk waren wij de trend gewoon keihard voor. Of we liepen nog een beetje achter op de jaren ’90, dat kan ook. Toen waren de fruitjuwelen immers ook al een trend.

Maar of je nu kersen of ananassen aan je oren hangt of aardbeien en bananen om je nek laat bungelen, de nieuwe juwelentrend zorgt ervoor dat jij fris en fruitig door het leven gaat. En wij zetten graag een aantal oorbellen en kettingen op een rijtje waarmee jij er niet als een kitscherige kleuter uitziet.

Forever 21, €4,-

Vorig seizoen waren ananassen ook al helemaal hip, dus de kans is groot dat je al een paar ananasoorbellen in je juwelenkistje hebt zitten. Als dat nog niet het geval was verkoopt Forever 21 er hele leuke.

juwelen fruit

Etsy, €17,73

Houten bananenoorbellen die rechtstreeks uit Mario Kart lijken te komen, hoeveel cooler wordt het eigenlijk nog?

juwelen fruit

Oh ja, enne … Deze hebben ze ook. Technisch gezien geen fruit en ook nogal een gewaagde move, maar bonuspunten als je hem aandurft!

juwelen fruit

Forever 21, €1,50

Dit schattige ananaskettinkje lijkt een beetje op een geluksbrenger en dat is ook exact hoe wij hem gaan gebruiken.

juwelen fruit

Etsy, €7,09

Oké, zo kan het dus ook, die watermeloenoorbellen. Iets lichter dan de onze vroeger, en (toegegeven) nog schattiger.

juwelen fruit

Forever 21 – €7,-

Zie je door het bos de (palm)bomen niet meer en wil je nog een paar andere zomerse accessoires toevoegen aan je fruitsla? Dit setje laat je niet enkel kiezen uit bananen, kersen, ananassen en watermeloenen, maar voegt er ook palmbomen en exotische vogels aan toe. Of kleurrijke duiven, wat jij wilt.

juwelen fruit

Laat je het fruit liever in je fruitsla zitten? Dan ben je misschien wel helemaal te vinden voor de schelpentrend.

Shell yeah: zeg het met schelpen

Real Simple

Reageer op artikel:
Hang eens een paar bananen aan je oren
Sluiten