Britt
Britt Beauty 12 apr 2019

To pony or not to pony? Zo kies je een froufrou die bij je gezicht past

Eindelijk, de lente is er weer. Dat betekent lange terrasavonden met vriendinnen of een nieuw kapsel. Begin je zowat te hyperventileren als er een schaar in de buurt van je haar komt? Dan is een froufrou een goede optie om toch eens iets anders met je haar te doen. 

Maar let op: sommige pony’s laten je gezicht hard lijken, terwijl anderen het juist verzachten. Maar hoe weet je welke froufrou bij jou past en wat voor effect die op je gezicht heeft? Wij maakten een overzichtje.

1. De schuine pony

De schuine pony of bles is helemaal terug van weggeweest en misschien hadden jij en je vriendinnen ‘m vroeger al. Het leuke aan deze froufrou is dat er niet veel geknipt hoeft te worden. Maak een zijscheiding en laat je kapper deze lok subtiel bijsnijden.

Heb je een rond gezicht? Dan laat deze frou je gezicht smaller lijken. Wie een smal gezicht heeft komt hier minder goed mee weg.

2. De volle, rechte froufrou

Deze froufrou is vol geknipt en valt over je wenkbrauwen heen. Heb je een hartvormig gezicht? Dan geeft dit kapsel je een zachtere uitstraling.

3. De ultrakorte froufrou

Niet iedereen durft de pony die een centimeter of twee boven je wenkbrauwen valt aan. Als je gaat voor een krachtige uitstraling, dan is deze froufrou wel een aanrader. Heb je slag in je haar? Gebruik dan een stijltang om te voorkomen dat hij nóg korter wordt.

4. De gordijn-froufrou

Dit is een pony die aan de zijkanten van je gezicht valt. Hierdoor komen je ogen beter uit en krijg je een krachtige, vrouwelijke uitstraling.

Die frou toch even beu? Zo krijg je ‘m easy peasy weer weg.

Die pony beu? Zo hou je hem uit je gezicht

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
To pony or not to pony? Zo kies je een froufrou die bij je gezicht past
Sluiten