Follow Friday #40: Beestjes, overal beestjes op The Dodo

Entertainment

Follow Friday #40: Beestjes, overal beestjes op The Dodo

We scrollen allemaal graag door onze Instagram-feed. Om niet depri te worden van de zoveelste influencer die gratis in het Hilton mag logeren, focussen we ons het liefst op kwalitatieve content. Elke vrijdag schotelen we je een account voor waar je inspiratie uithaalt voor je eigen gram. Deze week is er eentje voor de dierenliefhebbers, want @thedodo vuurt een mengelmoes van hilarische, schattige en heldhaftige foto’s en filmpjes van allerlei beestjes op je af.

We love The Dodo

Wij kunnen maar niet genoeg krijgen van dieren en we zijn blijkbaar niet alleen. The Dodo plaatst dagelijks gigantisch schattige dierenposts waarvan letterlijk iedereen smelt als sneeuw voor de zon. Wij kozen na heeeeeel lang twijfelen (en uren tijdverspilling, sorry baas) deze voor je uit!

Deze olifant zat vast in een kanaal en kon niet naar boven klimmen. Enkele voorbijgangers zagen het arme dier worstelen en kwamen met een wel heel creatieve oplossing. Ze gebruikten een touw, een paar autobanden en wat takken zodat ze een ‘trapje’ konden maken waaraan de olifant zich naar boven kon trekken. Na enkele mislukte pogingen slaagde de olifant er toch in om het kanaal te verlaten. Good job, sweetie! 

View this post on Instagram

Albert loves Mondays 🤣

A post shared by The Dodo (@thedodo) on

Dit is Cody, de alpaca. Cody is misschien wel de schattigste van heel alpaca-land, want ze is een beetje anders dan de rest. Toen ze werd geboren, woog het dier net geen drie kilo, terwijl normale baby-alpaca’s bij de geboorte tussen de zes en de negen kilo wegen.

Cody’s moeder had niet eens door dat ze al bevallen was en haar baasje vreesde dat ze het niet zou overleven. Gelukkig is het kleine pluchen beest een doorzetter en is ze nu kerngezond!

Baloo de kat en Henry de hond werden beide gered uit slechte omstandigheden. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De koddigaards!

Krijg je maar geen genoeg van die beestenboel op Instagram? Dan is dit iets voor jou!

Follow Friday #38: Tuna is niet moeders mooiste, maar wij willen ‘m adopteren

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.