Follow Friday #38: Tuna is niet moeders mooiste, maar wij willen ‘m adopteren

Entertainment

Follow Friday #38: Tuna is niet moeders mooiste, maar wij willen ‘m adopteren

We scrollen allemaal graag door onze Instagram-feed. Om niet depri te worden van de zoveelste influencer die gratis in het Hilton mag logeren, focussen we ons het liefst op kwalitatieve content. Elke vrijdag schotelen we je een account voor waar je inspiratie uithaalt voor je eigen gram. Deze week: Tuna Melts My Heart, en wees maar zeker dat ons hart gesmolten is.

Tuna Melts My Heart

Als wij een hond zien, beginnen we meestal te kirren van vreugde, lopen we op ‘m af en beginnen we het beestje te aaien. Als we geluk hebben, vindt de hond in kwestie ons leuk, als we ongeluk hebben is het een ondankbaar schepsel als Blandy en wil-ie alleen maar eten. (Sorry Blandy, love you, maar geef die liefde dan toch eens terug 😭😭😭).

We volgen dan ook een paar bekende honden op Instagram en de ene is nog schattiger dan de andere – al heeft Tuna wel een speciaal plekje in ons hart. Het beestje is best, euh, lelijk (sorry), maar oh boy, zouden wij ‘m graag adopteren.

Tuna is een kruising van een chihuahua en een teckel en werd door zijn vorige baasje in de steek gelaten en geadopteerd door Courtney Dasher, haar huidige baasje. Het geld dat ze verdient met de bekende hond doneert ze aan goede doelen die dieren redden en hen een beter leven geven.

Intussen is de hype een eigen leven gaan leiden en is Tuna vooral bekend als ‘de hond van die memes’. Al vinden wij vooral onderstaand beeld best accuraat – zo zien wij er op maandagochtend ook uit. Elke ochtend eigenlijk.

Meer heerlijke accounts? We schotelen je er elke vrijdag eentje voor.

Follow Friday #37: Michelle neemt je mee op chinventure

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.