Follow Friday #37: Michelle neemt je mee op chinventure

Entertainment

Follow Friday #37: Michelle neemt je mee op chinventure

We scrollen allemaal graag door onze Instagram-feed. Om niet depri te worden van de zoveelste influencer die gratis in het Hilton mag logeren, focussen we ons het liefst op kwalitatieve content. Elke vrijdag schotelen we je een account voor waar je inspiratie uithaalt voor je eigen gram. Deze week: Michelle gaat op reis en neemt mee – haar kinnen. 

Chinventures

Het geniale brein achter @chinventures is Michelle Liu, of zoals ze zichzelf weleens noemt: Chinchelle. De 21-jarige woont in Boston en gaat al eens graag op reis. Instagram staat natuurlijk al vol van de pretty gals die in een duur jurkje bovenop Machu Picchu staan (wij beklimmen die in lelijke bergschoenen, maar soit) en met hun rug naar de camera gekeerd de tempels van Angkor Wat staan te bewonderen. Voor alle duidelijkheid: Michelle doet dat ook, alleen net iets … anders.

Ze poseert voor wereldberoemde monumenten, maar dan wel al chinnend. Je kent de trend vast, want hij brak zo’n jaar geleden al door, maar Michelle is degene die ‘m uitvond. De volgende keer dat we zeven selfies later nog steeds vinden dat de Sagrada Familia beter op de foto staat dan wijzelf, proberen we Michelles techniek wel even uit.

Want dat is exact de reden waarom ze haar chinventures op Instagram post. De ‘lelijke beelden’ herinneren haar eraan dat ze wel souvenirs wilt van haar reizen, maar dat ze ook écht van het moment zelf wil genieten – en probeer dat maar eens als je de hele tijd met de perfecte foto bezig bent. Haar favoriete chinning-locaties zijn trouwens Kopenhagen en Londen.

Meer heerlijke accounts? We schotelen je er elke vrijdag eentje voor.

Follow Friday #36: @sciuraglam en de stijlvolle oma’s van Milaan

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.