Follow Friday #30: de beste hondenmemes op @dogsbeingbasic

Entertainment

Follow Friday #30: de beste hondenmemes op @dogsbeingbasic

We scrollen allemaal graag door onze Instagram-feed. Om niet depri te worden van de zoveelste influencer die gratis in het Hilton mag logeren, focussen we ons het liefst op kwalitatieve content. Elke vrijdag schotelen we je een account voor waar je inspiratie uithaalt voor je eigen gram. Deze week: @dogsbeingbasic, want het enige wat nog beter is dan memes zijn memes met honden.

Who’s a good doggo?

Honden zijn de beste wezens op aarde (dat zal Blandy vol enthousiasme beamen, nu ja, toch beamen, want dolenthousiast is-ie meestal niet) en er zijn dan ook honderden Instagram-accounts aan gewijd, maar dit is zonder twijfel een van onze favorieten.

Op @dogsbeingbasic vind je de grappigste memes en tweets met honden in de hoofdrol en geloof ons: dat heb je nodig in je leven. Als je depri bent, klauter je dankzij die viervoeters zo weer uit de put en als je vrolijk bent, word je in één klap zielsgelukkig. #teamdoggo

We bedoelen maar: kijk. dan. die. snoet.

View this post on Instagram

Henlo. Tag someone who needs to see this pupper.

A post shared by DogsBeingBasic™ (@dogsbeingbasic) on

Pijnlijk herkenbaar

Natuurlijk willen wij ook gewoon zomaar naar plaatjes van honden staren (anytime, anywhere), maar het leuke aan dit account is dat de memes vaak pijnlijk herkenbaar zijn. Honden knuffelen boven menselijk sociaal contact? Opnieuw: anytime, anywhere.

Bij ons is dat eerder: “Nog één artikel schrijven en dan – Oh, Blandy, wat lig je er weer schattig bij. Even een halfuur uittrekken om je te aaien.” (Waarop hij meestal wegrent en we dus weer aan het werk moeten, maar goed.)

We moeten dat beestje toch leren om buiten te plassen, te apporteren en … ‘m twintig uur per dag knuffelen?

Jep. Het liefst zetten we hem een bril op en sleuren we ‘m in een kerst-onesie, maar ook zonder al die props is élke hond fotoshoot-waardig. Blandy, waar zit je?

Meer accounts die je feed opfleuren?

Follow Friday #29: De lelijkste tattoos die je ooit zult zien