Lesley
Lesley Entertainment 3 nov 2018

Films najaar 2018: deze films willen wij deze herfst zien

De herfst is officieel in het land en samen met die pumpkin spice lattes verwelkomen we ook een heleboel nieuwe kaskrakers, blockbusters en Oscar-sensatiesDe afgelopen weken deelden we alvast een paar films waar wij naar uitkijken. Tijd voor een overzichtje. 

‘The Nutcracker and the Four Realms’

Die droomcast al eens gezien? Hallo, Morgan Freeman. Hallo, Keira Knightley. We don’t blame you als je al die toppers niet herkent, want de cast is volledig onherkenbaar gemaakt. De kostuums zijn geweldig en dat de Sugar Plum Fairy een suikerspin op haar hoofd heeft gekregen verdient wat ons betreft toch ook wel bonuspunten.

Voor iedereen die Halloween-films liever skipt én al reikhalzend uitkijkt naar de kerstdagen, want ‘De Notenkraker’ is natuurlijk dé kerstballetklassieker bij uitstek. Count us in!

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘The Nutcracker and the Four Realms’

‘First Man’

Ryan Gosling. Niet onze enige reden, wel een van de belangrijkste. Of enne … de regisseur is Damien Chazelle, het genie achter ‘La La Land’. De meningen over die film zijn op de redactie bijzonder verdeeld, maar spraakmakend is ‘ie alvast wel.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘First Man’

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Flashbacks naar Zweinstein maken ons sowieso blij, en dat we zowel Eddie Redmayne als Johnny Depp aan het werk zien in deze filmtopper, vinden we al helemaal geweldig. Bovendien zou er in deze film meer ruimte zijn voor romantiek (we like) én, nu ja, er doen baby-nifflers mee (we love). 

fantastic beasts: the crimes of grindelwald films najaar 2018

‘A Simple Favor’

‘Gossip Girl’ meets ‘Pitch Perfect’, want in deze film zien we Blake Lively én Anna Kendrick aan het werk. Die laatste speelt Emily, die plots verdwijnt en de filmmakers zijn er met hun trailer én geniale marketingstunts in geslaagd om ons heel erg benieuwd te maken naar waar Emily dan wel uithangt.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Simple Favor’

‘A Star Is Born’

Het acteerdebuut van Lady Gaga én het regiedebuut van Bradley Cooper willen wij niet missen. Van de trailer worden we al gelukkig en er is geen betere manier om te herfst buiten te houden dan met een goede musicalfilm.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Star Is Born’

‘Girl’

Een beetje nationale trots is ons niet vreemd en dus kan ook het debuut van Lukas Dhondt hier niet ontbreken. De film kreeg een staande ovatie van 25 minuten en wij zijn benieuwd of wij er ook voor gaan rechtstaan.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Girl’

‘Beautiful Boy’

De eerste Engelstalige langspeelfilm van Felix Van Groeningen verwelkomt Steve Carell én Timothée Chalamet (jep, van ‘Call Me By Your Name ?) in een prachtige vader-zoonrelatie waarin zoon Nic in de zoektocht naar zichzelf het pad wat is kwijtgeraakt en kampt met een drugsverslaving.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Beautiful Boy’

‘Mary Poppins Returns’

Omdat nostalgie altijd wint. Omdat ‘supercalifragilisticexpialidocious’ het leukste woord ooit blijft om uit te spreken. En omdat wij héél benieuwd zijn naar hoe Emily Blunt haar paraplu elegant zal openklappen om er mee rond te vliegen.

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Mary Poppins Returns’

Reageer op artikel:
Films najaar 2018: deze films willen wij deze herfst zien
Sluiten