Lesley
Lesley Entertainment 22 sep 2018

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Simple Favor’

De zomer loopt onverbiddelijk op zijn einde en het is nu echt tijd om die bikini en dat bruine kleurtje in te ruilen voor pumpkin spice lattes en melkflessen. Gelukkig denkt Hollywood vanuit het immer zonnige LA aan ons en verzacht het dat herfstleed met een paar kaskrakers. Wij kijken alvast uit naar ‘A Simple Favor’ en wel hierom.

1. ‘Gossip Girl’ meets ‘Pitch Perfect’

Wij missen het heerlijk high school-drama tussen Blair en Serena nog elke dag en volgen de twee actrices dan ook op de voet. Helaas doet Leighton Meester niet mee in deze sexy thriller, maar met stijlicoon Blake Lively zijn we al meer dan tevreden.

films najaar 2018 a simple favor

Bovendien krijgt ze het gezelschap van die andere toffe actrice, Anna Kendrick. Zij speelt Stephanie, een vlogster die op zoek gaat naar de waarheid wanneer haar beste vriendin, Emily (Blake Lively), plots verdwijnt.

films najaar 2018 a simple favor

Ze krijgt hiervoor de hulp van Emily’s man, wat resulteert in een sexy, stijlvolle thriller vol verrassingen, verraad, liefde, moord en wraak. Geef toe: bestaat er een dramatischere combinatie op een druilerige weekavond? We think not. 

2. Wat is er met Emily gebeurd?

Oké, we geven het toe: wij zijn suckers voor clickbaits, mysterieuze trailers en onbeantwoorde vragen. We kennen Emily nog niet, maar ze is blijkbaar verdwenen. En Stephanie kan maar beter goed zoeken, want wij willen antwoorden.

3. Marketing on point

Begin mei werden Blake’s fans plots opgeschrikt omdat haar hele Instagram-feed plots leeg was. In de bio stond te lezen: ‘What happened to Emily?…’ en Blake volgde plots nog maar 24 mensen, allemaal vrouwen die Emily Nelson heten.

films najaar 2018 a simple favor

De actie riep heel wat vragen op, maar het ging blijkbaar om een promotiestunt voor ‘A Simple Favor’. Qua marketing kan dat tellen.

Je kunt de film vanaf 26 september bekijken in de bioscoop. Meer filmtips?

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘The Nutcracker and the Four Realms’

Reageer op artikel:
Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Simple Favor’
Sluiten