Lesley
Lesley Entertainment 15 sep 2018

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

De zomer loopt onverbiddelijk op zijn einde en het is nu echt tijd om die bikini en dat bruine kleurtje in te ruilen voor pumpkin spice lattes en melkflessen. Gelukkig denkt Hollywood vanuit het immer zonnige LA aan ons en verzacht het dat herfstleed met een paar kaskrakers. Wij kijken alvast uit naar ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ en wel hierom.

1. Terug naar Zweinstein(delijk)

Newt Scamander, de cutie die de hoofdrol heeft weggekaapt, is geen student meer aan onze favoriete Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, aangezien hij al even afgestudeerd is. We krijgen wél flashbacks te zien, beloofde regisseur David Yates.

Bovendien neemt ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ (dat we vanaf nu maar gewoon even ‘Fantastic Beasts 2’ noemen, want lui) ons ook mee naar Parijs, waar ze blijkbaar een Franse versie hebben van de Wegisweg. Mais oui!

2. Johnny Depp én Eddie Redmayne

Sinds we Eddie zagen opduiken in ‘The Theory of Everything’ en ‘The Danish Girl’ zijn we helemaal weg van de Britse acteur. We vonden wel dat zijn personage in de eerste ‘Fantastic Beasts’-film iets uitgebreider aan bod mocht komen, en hopen dan ook nog veel meer van hem te zien in het tweede deel.

En moeten we nog iets zeggen over Johnny Depp als ultieme bad guy Grindelwald (en stiekeme love interest van Perkamentus, al wordt daar met geen woord over gerept)? Johnny ziet er geweldig uit en zelfs zonder rum en piratenkostuum staat ‘ie z’n mannetje.

films najaar 2018 fantastic beasts: the crimes of grindelwald

3. Romantiek alom

Buiten die scene waarin Ron en Hermelien ein-de-lijk kussen, was er niet veel ruimte voor romantiek in de ‘Harry Potter’-reeks. Best logisch, aangezien de reeks ging om opgroeiende schoolkinderen, maar wij vragen ons toch af of die Kamer voor Hoge Nood ook voor die ene specifieke Hoge Nood werd gebruikt.

fantastic beasts: the crimes of grindelwald films najaar 2018

Daar krijgen we allicht geen antwoord op, maar David Yates beloofde wel dat de film veel sensueler én seksueler zal zijn, en dat het in essentie een liefdesverhaal is. We like!

4. Baby-Nifflers

We herhalen: baby-nifflers. De Nifflers werden voor het eerst geïntroduceerd in ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’ en hun dagelijkse activiteiten bestaan vooral uit zilver en goud eten en Newt in de problemen brengen.

fantastic beasts: the crimes of grindelwald films najaar 2018

En nu krijgen we dus ook baby’s van de beestjes te zien. En. die. zijn. schattig. Vond Eddie zelf ook, al zag hij ook wel een vergelijking met zijn eenjarig zoontje: “Ze veroorzaken allebei vooral veel chaos, maar zijn ook erg schattig.” Smelt.

Je kunt ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ vanaf 16 november in de bioscoop zien – we know we will. 

Nog meer filmtips?

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘The Nutcracker and the Four Realms’

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘First Man’

Reageer op artikel:
Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’
Sluiten