Lesley
Lesley Entertainment 29 sep 2018

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Star Is Born’

De herfst is officieel in het land en samen met die pumpkin spice lattes verwelkomen we ook een heleboel nieuwe kaskrakers, blockbusters en Oscar-sensatiesWij kijken alvast uit naar ‘A Star Is Born’ en wel hierom.

1. Bradley Cooper. Lady Gaga.

Geef ons één duo waarvan je nooit verwacht had dat ze ooit samen in een film zouden spelen, maar je nu al shipt na het zien van de trailer. Ladies and gentlemen: Bradley Cooper en Lady Gaga. Die eerste heeft ons hart sowieso al gestolen en wij snappen wel waarom de makers van de film Lady Gaga naast hem hebben gezet.

films najaar 2018 a star is born

Bradley speelt Jackson Maine, een aan lager wal geraakte countryster, die verliefd wordt op Ally (Lady Gaga), een debuterende artieste. Hun relatie komt onder druk te staan door Ally’s succes, aangezien Jackson het moeilijk vindt om in haar schaduw te staan.

Also: het filmdebuut van Lady Gaga wil je niet missen. De film was trouwens ook voor Bradley een debuut, want hij regisseerde voor het eerst.

2. De trailer maakt ons gelukkig

Of is er iemand die niet smelt wanneer Jackson vraagt of Ally zich wil omdraaien en daarna zegt: “I just wanted to take another look at you“. De chemie tussen de acteurs spat van het scherm en wij houden ons hart nu al vast voor het tragische moment waarop hun relatie barsten begint te vertonen.

3. De soundtrack

Hoe episch klinkt die? Het zou dom zijn om een topzangeres als Lady Gaga de soundtrack niét te laten inzingen en die fout hebben ze dan ook niet gemaakt.

4. Doei herfst

Is er een betere manier om de herfst buiten te houden dan door een musicalfilm op te zetten? We think not.

Nog meer filmtips voor een najaar waarin je je lazy ass niet uit die zetel heft?

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Simple Favor’

Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Reageer op artikel:
Films najaar 2018: Waarom wij uitkijken naar ‘A Star Is Born’
Sluiten