Lesley
Lesley Love & Life 12 feb 2019

Fietsen met een rok en goedkoop reizen: deze 6 trucjes gaan je leven redden

NSMBL biedt je lifestyle in de breedste zin van het woord: van fashion tot beauty, van food tot je liefdesleven en van entertainment tot reizen. Omdat we nu al een dik jaar bezig zijn, hebben we onze categorieën eens onder de loep genomen en de 6 beste life hacks voor je verzameld. (En ook omdat dat moest van de baas.) We overdrijven niet graag (haha), maar ze gaan je leven redden. 

Fietsen met een rok

Binnenkort is het weer rokjes- en terrasjesweer (yasss!), maar het enige nadeel daaraan is dat je zwierige rokje alle kanten uitwaait op je fiets. In amper vijf seconden verhelp je dat probleem en wij weten hoe.

Fietsen met een rok: zo doe je dat!

Nooit meer vettig haar

Je wast je haar netjes om de twee dagen, en toch lijkt het na een paar uur alweer vettig. Wat doe je fout? Wij weten raad.

7 onverwachte handelingen waarvan je vettig haar krijgt

Opruimhacks

Te veel spullen, te weinig ruimte. Het zou zo ons levensmotto kunnen zijn. Gelukkig zijn er een paar life hacks die ervoor zorgen dat je de ruimte die je hebt ook echt optimaal benut.

Heel veel life hacks die je helpen bij het opruimen

Diepvriespizza pimpen

Zin in een pizza, maar geen geld, tijd of energie om naar een goede pizzeria te gaan? Steek dan een simpele diepvriespizza in de oven en tover ‘m om in een fancy exemplaar. Dankzij deze toppings lukt dat in een handomdraai.

Zo pimp je die simpele diepvriespizza

Netflix & Chill(er)

Kopje thee, wolkenpyjama aan, dekentje dabei en chillen maar. Om die momenten nog iets chiller te maken hebben wij vijf Netflix-hacks voor je.

5 Netflix-hacks die je leven een stuk aangenamer gaan maken

Goedkoop reizen

Rule number one om de goedkoopste vliegtickets te scoren is ze op de beste dag te kopen. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat dinsdag the very best moment is om je vakantie te boeken, maar dat is nu niet meer het geval. Wij verklappen welke dag het dan wel is.

Dit is de beste dag om de goedkoopste vliegtickets te scoren

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Fietsen met een rok en goedkoop reizen: deze 6 trucjes gaan je leven redden
Sluiten