Lesley
Lesley Love & Life 30 mrt 2018

FFF #4: Food, Film & Feestje

Nog geen plannen dit weekend? Dan kun je kiezen voor Netflix and Chips, of je kunt erop uittrekken met deze weekendtips. In deze FFF #4 lees je waar je dit weekend geweest moet zijn om maandag te kunnen meepraten aan de koffiemachine! 

Food: Brunch, brunch, brunch

Pasen en een paasbrunch gaan hand in hand. De feestdag is namelijk hét ideale excuus om jezelf nog eens helemaal vol te steken met chocolade, eitjes en cava op een iets te vroeg uur. Thuis een brunch gepland? Probeer dan zeker dit brunchbrood. Eet je liever buitenshuis? De beste brunch-adresjes vind je hier!

3 people made it till the end of our challenge!!! It was lovely to have you guys around every day of the week ? Congrats! #gustgent #challenge #openeveryday #breakfastallday #breakfast #brunch #lunch #gent

A post shared by Gust (@gustgent) on

Film: ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’

Niets nieuws onder de zon, maar ze herhalen deze klassieker zondag op VTM. En nadat we ons tegoed hebben gedaan aan onze boozy brunch kunnen wij letterlijk geen pap meer zeggen. Orlando moet je helaas missen in dit vierde deel van de filmreeks, maar wij kunnen ons ergere zondagavonden voorstellen dan die in het gezelschap van Johnny Depp.

Feestje: ABsolute toppers & de laatste Felix Pallas

Een extra lang weekend? Dat zijn extra veel feestjes! De tickets voor Anne-Marie op zondag zijn helaas allang de deur uit, maar er staan dit weekend nog enkele topartiesten in de AB! Vanavond is het de beurt aan Absynthe Minded die hun nieuwe cd ‘Jungle Eyes’ komen voorstellen.

Daarna kun je nog mee feesten op de gratis afterparty van Gengahr, die zichzelf omschrijven als zweverige intelligente psychpop-alternativo’s uit Londen!

Wie Felix Pallas – je weet wel: the side project van Simon Nuytten – voor de allerlaatste keer aan het werk wil zien, kan vanavond afzakken naar Ampere in Antwerpen. De band geeft er na tien jaar de brui aan omdat Bazart te belangrijk en tijdrovend is geworden. Daarna barst er ook nog een afterparty los met o.a. Konna en Faisal.

Op zaterdag kun je ook nog in de AB terecht voor Caballero & JeanJass, het Brussels hiphopduo die weer helemaal terug zijn met ‘Double Hélice 2’, het vervolg op hun eerste gelijknamige album.

weekendtips
Reageer op artikel:
FFF #4: Food, Film & Feestje
Sluiten