Jutta
Jutta Entertainment 7 mrt 2019

Hier wil jij met je girl squad heen dit weekend

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt. En dit keer staat ons weekend in het teken van Internationale Vrouwendag. 

Disclaimer: wij vrouwen zijn geweldig. Punt.

Let’s push it up!

Een paar jaar geleden ontstond er commotie toen enkele vrouwen aankaartten dat er in de Tijdloze van Studio Brussel slechts twee vrouwen in de top honderd stonden. Je kunt daar a) over klagen en zorgen dat het probleem aangepakt wordt of b) er op een feestelijke manier aandacht voor vragen. En dat is precies wat dit feestje van vrouwen door vrouwen met alleen maar vrouwelijke artiesten doet.

Check die affiche, dat zijn tiet-platen haha! En ga feesten of course, vanavond in Antwerpen. PS: mannen zijn ook welkom.

La Belle Hip Hop

Vandaag start ook het festivalletje La Belle Hip Hop, waar interessante vrouwelijke hiphoppers centraal staan. Want fuck mannen leve alle vrouwen die hun goddelijke muzikale ding doen! Tot 15 maart zijn er op verschillende plekken in Brussel concerten, debatten, filmvertoningen enzovoort. Je bewondert er ook werk van urban artiesten en er komt ook een heuse graffiti jamwhatever that may be.

Een graffitimuur voor Instagrammers

Nog iets met graffiti maar dan in Antwerpen: sinds gisteren kun je een gigantische – en met gigantisch bedoelen we 14 meter lange – muurschildering bewonderen in het Antwerpse PAKT. Montana Engels is de lucky lady die de enorme muur mocht volkladden met onze meer iconische sisters en … in het midden van de muur is een plekje voorzien waar je kunt poseren voor een Instagram-foto.

Happy weekend gurls!

PS: Wie de zoetgevooisde stem van NSMBL’s Jutta graag eens wil horen kan elke vrijdag luisteren naar radio NRJ, waar ze je samen met Valerie Wynants het weekend inloodst.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Hier wil jij met je girl squad heen dit weekend
Sluiten