Liefde & Seks 21 nov 2018 Jutta

Waarom je meer hebt aan een elektrisch deken dan aan een man

Een man in je bed kan gezellig zijn, maar de kans is groot dat hij scheten laat, een ochtendadem heeft of plots weer verdwijnt. Nee, dan liever een elektrisch deken, daar kun je tenminste op rekenen. 

1. Je kunt de hele dag samen in bed blijven liggen

Oké, het is best leuk om met je lief/een random man in bed te liggen knuffelen en seksen. Maar op een gegeven moment wil hij toch opstaan, dan moet hij ergens heen of wordt hij onrustig van het horizontale leven. En dan moet jij de rest van de dag kou liggen lijden terwijl je Netflix-series ligt te bingen in bed, niet eerlijk.

Een elektrisch deken daarentegen, dat houdt je met alle plezier de hele dag warm terwijl je naar de tv ligt te gapen. Bonus: je deken zal je nooit veroordelen of een schuldgevoel geven omdat je weer eens geen productieve dag hebt.

2. Je elektrisch deken is heter dan welke man dan ook

Van je deken krijg je het o-ve-ral warm en dat kan je van een man niet zeggen. Ofwel heeft hij ijskoude voeten, ofwel steelt hij het dekbed. No way José zeggen wij dan, en we stampen die man uit bed om met dat geweldige elektrisch deken de nacht in te duiken, want dat ding is heter dan welke man dan ook.

3. Je kunt erop rekenen

Je deken is er altijd als je het nodig hebt. Het steunt je, verwarmt je en zal je altijd verwelkomen. Op een man kun je eigenlijk nooit helemaal rekenen. Hij komt ineens niet opdagen of laat je in de kou staan. Nee, een man is echt veel minder betrouwbaar dan een elektrisch deken.

4. Je elektrisch deken is turned on zodra jij dat wil

Geen gezeur over ‘eerst nog voetbal kijken’ of ‘dit level afmaken in mijn game’. Nee, als jij zin hebt, dan maakt je elektrisch deken ook zin. Je deken is turned on zodra jij dat wil. Eén druk op de knop en het is hot, hot, hot.

Dus, ben je single en op zoek naar een leuke man? Staak je zoektocht en sla een elektrisch deken aan de haak.

Ben je een nachtmens of ga je gewoon te laat slapen?

Reageer op artikel:
Waarom je meer hebt aan een elektrisch deken dan aan een man
Sluiten