Fashion 10 jan 2019 Jutta

Hoera, daar komt de eerste Vegan Fashion Week aan

We wíllen wel diervriendelijke mode, maar weten niet altijd waar te beginnen. Vrees niet: binnenkort vindt de allereerste Vegan Fashion Week plaats, waar alleen maar cruelty free kleding geshowd wordt. En die is nog très fashionable ook. 

Vegan Fashion Week

Het evenement wordt van 1 tot 4 februari gehouden in het immer zonnige Los Angeles. Gedurende die vier dagen zijn er modeshows en presentaties van diervriendelijke en duurzame modemerken, en ook diervriendelijke beautyproducten krijgen een plaats.

Dit toffe initiatief komt van Emmannuelle Rienda, een van oorsprong Franse styliste die nu in California woont en werkt. Emmannuelle zegt dat ze de mode- en beauty-industrie wil aanzetten om meer aandacht te besteden aan mensen, het milieu en dierenrechten. En ja, dat kan ook in een hip luipaardprintje.

New #veganfashion Editorial I had the pleasure to style is now published in @elegantmagazine. I am very grateful I got to work again with the best team of girls you can dream of in Los Angeles! Photo: @mathildebresson , Makeup: @charlotte_prevel, and #vegan model: @irenenupla with @elitela ?

A post shared by Emmanuelle Rienda (@veganfashionstylist) on