Alex
Alex Beauty 10 mei 2018

7 eenvoudige kapsels waarmee jij dit warme weer trotseert

Door het warme weer van de afgelopen dagen schieten er eigenlijk maar twee dingen door ons hoofd: “Staat de barbecue al op?” en “Waarom plakt mijn haar zo in mijn nek?”. Dankzij deze zeven eenvoudige kapsels kom je koel en sexy de zomer door.

1. Een hoge, strakke staart

Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Pak een of twee strakke elastiekjes, een borstel, wat haarlak en je bent klaar! Een strakke paardenstaart ziet er sophisticated uit én je blijft koel. Win-win. Nu hoef je het uiteraard niet zo bont te maken als Kim hieronder, but you get the point.

The KKW X MARIO COLLECTION is restocked & available now on KKWBEAUTY.COM Loved this look using the eyeshadow color Libra and Lips from our collection.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

2. Natural waves

Heb je van nature golvend haar? Super. Spray er wat ‘beach spray’ in en je bent klaar om de hitte te trotseren. Heb je steil haar of juist heel veel krullen? Geef de steil- of krultang een paar minuutjes en je ziet eruit alsof je rechtstreeks van het vliegtuig uit Australië bent gestapt. Het fijne aan dit kapsel is dat je er weinig aan hoeft te doen en het heel luchtig is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de hitte je haar verpest.

M I A M I ☀️

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

3. Boxer braids

Dit kapsel is de hemel op aarde als je het snel warm krijgt. Boxer braids houden je hoofd niet alleen koel, je ziet er ook nog eens uit als de baddest bitch in town. Wat wil je nog meer?

Chella ? @yourboyfai

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

4. Flirty hoge knot

Een hoge knot is ook maar een hoge knot. Trek er een paar plukjes uit en je ziet er meteen uit om door een ringetje te halen.

happy weekend !! ?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

5 stoere en sexy kapsels die je deze lente en zomer moeiteloos rockt

5. Waarom kiezen?

Kom je er niet helemaal uit wat je wilt met je haar? Dan doe je het toch gewoon allebei? Pak een dun elastiekje of haarclipje en steek de helft van je haar op. Met of zonder plukjes eruit, moet je zelf weten. Wij vinden het allebei top.

Cause I felt like it ? @diormakeup tomorrow ! Dior Lacquer Plump @peterphilipsmakeup let’s do this ?

A post shared by ? (@bellahadid) on

6. Zet er wat op

Soms is het zo achterlijk heet dat gewoon niks werkt. Op zulke momenten is een hoofddeksel je beste vriend. Zet een hoed op of knoop een bandana om, zoals Jourdan hieronder. Zo zie je er nog steeds uit als je fantastische zelf en heeft niemand door dat je je stiekem kapot zweet.

Spending my Weekend packing What’s your plans? ? ?????

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

7. Doe maar wat

Kijk vooral niet in de spiegel, pak een elastiekje en doe gewoon iets. Een messy bun of paardenstaart zijn altijd goed én je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je haar zit na een winderig boottochtje.

X.X ima throw a r3d wyne and vegan hors d'oeuvres shinding in la this weekend for my 3 west coast friends

A post shared by haramshordi666?? (@dounia) on

Reageer op artikel:
7 eenvoudige kapsels waarmee jij dit warme weer trotseert
Sluiten