Jutta
Jutta Love & Life 15 mei 2018

Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk

Als klein meisje droomden we al van een sprookjeshuwelijk en nu we groot zijn pinken we nog steeds een traantje weg bij alles wat Disney produceert. Duhuuus kunnen we net zo goed trouwen in de stijl van onze favoriete prinses: Ariel. 

Trouwen als Ariel

Dit faux-huwelijk is een idee van Your Cloud Parade, de eerste online bruiloftenmarktplaats voor soon-to-be-married koppels. Your Cloud Parade werkte samen met ontwerpster Traci Hines (Ariel) en model Leo Camacho (prins Eric) om zo het perfecte fantasiehuwelijk te creëren. Kijk vooral even zelf:

Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk

Oké, wij hadden ons huwelijk eigenlijk al tot in de puntjes gepland, maar moeten nu toch minstens de uitnodiging, de taart en de jurken van de bruidsmeisjes herzien. En een prins vinden, dat ook.

Reageer op artikel:
Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk
Sluiten