Lesley
Lesley Love & Life 20 mrt 2019

Is jouw gsm ook altijd plat? Wij geven drie draadloze opladers weg

Op weg naar de trein luister je naar Spotify, eenmaal op de trein zet je Netflix op en dat maakt ook dat je gsm al plat is voor je op je werk aankomt. En natuurlijk ben je dan net je oplader vergeten. Herkenbaar? Deze draadloze oplader geeft je smartphone in een-twee-drie weer energie. #rijmelarij 

Hoe werkt het?

Je steekt de draadloze oplader in een willekeurig stopcontact en legt je smartphone (met case en al) op de lader. Jep, zo simpel is het. En het leukste van al? De meeste technologische snufjes blinken uit in hun, nu ja, technologie, maar zijn niet erg mooi.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marie Wolt (@mariewolt.stockholm) op


De opladers van Marie Wolt bewijzen dat het ook anders kan. De art deco-collecties en marmeren opladers doen ons design-hart sneller slaan en stiekem willen we er zelf ook eentje. Maar omdat onze iPhone 5 niet compatibel is met de opladers we jullie zo leuk vinden, geven we drie exemplaren weg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marie Wolt (@mariewolt.stockholm) op

Wat moet je doen?

  1. Volg ons én @mariewolt.instagram
  2. Tag drie vrienden onder deze post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Is jouw gsm ook altijd plat? Wij geven 3 draadloze opladers weg! Wat moet je doen? ?? Volg @nsmblbe en @mariewolt.stockholm ?? Tag drie vrienden onder deze post Huij! Nooit meer een lege batterij net wanneer je Google Maps nodig had! #everytime Succes! ?

Een bericht gedeeld door NSMBL.be (@nsmblbe) op

PS: Check je wel even of jouw smartphone compatibel is met de draadloze oplader van Marie Wolt? Hier vind je welke gsm’s je ermee kunt opladen.

Dat de besten mogen winnen – en hun smartphone nooit meer hoeft uit te vallen net wanneer ze Google Maps nodig hadden #everytime.

Reageer op artikel:
Is jouw gsm ook altijd plat? Wij geven drie draadloze opladers weg
Sluiten