Entertainment 9 jan 2019 Alex

Donald Trumps dubbelganger is een Spaanse aardappelboerin en wij gaan stuk

Goeiemorgen en en welkom bij alweer een nieuwe aflevering van ‘Lachen met Donald’. De dubbelganger van de Amerikaanse president is namelijk gevonden. En ze komt uit een ietwat … onverwachte hoek.

Donald Trumps dubbelganger is namelijk een Spaanse aardappelboerin genaamd Dolores Leis Antelo. Laten we daar niet meer woorden aan vuilmaken, dit is Dolores:

View this post on Instagram

Dolores Leis, onte, en Nantón ✍️??

A post shared by P a u l a (@trintadenovembro) on

Señora Trump

Dolores, nu beter bekend als Señora Trump, woont samen met haar man al veertig jaar op een aardappelboerderij, waar ze gewoon haar ding deed tot journalist Paula Vázquez langskwam en een foto van de vrouw op Instagram plaatste. We horen je denken: grappig, maar wel een beetje gemeen.

Toch zegt Dolores dat ze er de humor wel van inziet. Bovendien werd de foto ook niet gepost met de intentie haar met Trump te vergelijken – dat bleek pas uit de vele reacties die op de post kwamen waarin de opvallende gelijkenis tussen Dolores en Trump werd aangehaald. Dolores wijt dat vooral aan haar kapsel.

Of our boy Trump de humor er ook van kan inzien? Daar komen we waarschijnlijk nooit achter, maar de kans is groot dat hij het zelf bestempelt als …

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.LAD Bible

Reageer op artikel:
Donald Trumps dubbelganger is een Spaanse aardappelboerin en wij gaan stuk
Sluiten