Jutta
Jutta Entertainment 9 mei 2018

DJ Khaled vindt zichzelf zo superieur aan vrouwen dat hij orale seks weigert

Wie herinnert DJ Khaled er even aan dat hij in 2018 leeft en niet in de middeleeuwen? De beste man is namelijk in opspraak gekomen door zijn bizarre uitspraken over orale seks. Want hoewel zijn verloofde hem wel moet pijpen, weigert hij het om met zijn tong in de buurt van haar vagina te komen.

DJ Khaled en zijn fobie voor orale seks

Als je een legit reason hebt om geen orale seks te geven – prima. Maar probeer vooral niet boos te worden als je hoort waarom DJ Khaled anti-beffen is. In 2014 (!) deed hij een interview met radiohost Angela Yee van Power 105.1 FM en zei hij dat hij “sommige dingen gewoon niet doet” en dat “een vrouw de man moet prijzen”.

Khaled

What the actual f*ck, man? Wat hij hier dus probeert te zeggen is dat hij geen pussy eet. Want boohoo, hij is koning en wil het écht niet. “Nah, never. Nah, I can’t do that. Hell nah … I can’t do that. I don’t do that. It’s different rules for men. You gotta understand, we the king. There’s some things that y’all might not wanna do, but it got to get done. I just can’t do what you want me to do. I just can’t.” 

Twitter gaat los

Thank God dat Twitter er is. Want hoewel dit interview al vier jaar oud is, gaan mensen nu écht los en dat levert hilarische reacties op.

Unilad

Reageer op artikel:
DJ Khaled vindt zichzelf zo superieur aan vrouwen dat hij orale seks weigert
Sluiten