Lesley
Lesley Entertainment 4 mrt 2019

Dit wil je zien: er komt een nieuwe Disney-serie met alle bekende slechteriken in de hoofdrol

Disney werkt aan een nieuwe serie en die is net even anders dan de rest van hun arsenaal aan feel good: het bedrijf kondigde aan dat de nieuwe serie enkel slechteriken in de hoofdrol zal hebben – dat wil dus zeggen dat alle bekende bad guys op je worden afgevuurd. Hoe. leuk. is. dat?

Nieuwe Disney-serie

Disney is er persoonlijk verantwoordelijk voor dat alle vrouwen ter wereld onrealistische verwachtingen hebben van mannen – en van kapsels for that matter. Niet alleen is het bedrijf geweldig goed in sprookjes vertellen, maar ook in schurken bedenken.

Het is dan ook geen vreemde keuze om een serie te lanceren met enkel slechteriken in de hoofdrol. Geen prinsen op het witte paard of perfecte prinsessen met lange golvende haren deze keer dus – en wij kunnen niet wachten.

View this post on Instagram

Als de maandag een gezicht had…

A post shared by Disney Nederland (@disneynl) on

Bad guys in de hoofdrol

Wie je mag verwachten in de evil reeks? Namen die tot nu toe al bekend zijn, zijn Ursula uit ‘De Kleine Zeemeermin’, het beest uit ‘Belle En Het Beest’ en de heks uit ‘Sneeuwwitje’. Vooral voor die laatste waren wij vroeger ont-zett-end bang, dus wij zijn benieuwd naar hoe Disney de evil bastards gaat laten samenwerken.

Disney+

Disney is nog druk bezig met het afronden van het script, maar zodra de serie helemaal af is, wordt ‘ie uitgezonden via Disney+, de streamingdienst van Disney zelf. Dat is meteen ook de reden waarom veel van de Disney-content stilletjes aan van Netflix verdwijnt #huilen. Gelukkig komt Disney+ hoogstwaarschijnlijk ook naar België, dus veel zullen we niet moeten missen.

Oh ja, enne … is het een vereiste dat je (toekomstig) lief meekijkt naar al die Disneyfilms? Gelukkig bestaat er een datingsite voor, euh, mensen zoals jij.

Er bestaat een datingsite voor Disneyfans en doei Tinder

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: er komt een nieuwe Disney-serie met alle bekende slechteriken in de hoofdrol
Sluiten