Food 31 dec 2018 Lesley

Disgusting Food Museum, hét museum voor iedereen die op dieet is

Heb je je voorgenomen om wat op je lijn te letten na al die ovenhapjes en kroketten, maar heb je constant honger? Plan dan een tripje naar het Disgusting Food Museum, want na een bezoekje aan dat museum is je honger gegarandeerd over. 

Disgusting Food Museum

Het brein achter het museum is Samuel West, die eerder ook al het museum voor mislukkingen oprichtte. De man gaat ervan uit dat wat wij onsmakelijk vinden, bepaald wordt door onze cultuur en achtergrond – en dat dat dus ook kan veranderen. Hij daagt ons met zijn expositie uit om die stelling zelf te onderzoeken.

Het museumticket? Dat bestaat uit een kotszakje met het logo van het museum erop – om de toon alvast te zetten. Benieuwd geworden? Lezers met een sterke maag kunnen de foto’s alvast even checken.

Deze kaas uit Sardinië ruikt naar rottingsproces (yum!) en biedt tegelijk een thuis aan een kolonie levende maden. Smakelijk!

disgusting food museum

Verder naar de Chinese muizenwijn, een mousserend wijntje met een speciale afdronk van verdronken muizen. Ga jij voor een ad fundum?

disgusting food museum

In Mongolië krijg je dit soepje voorgeschoteld als je een kater hebt – en wij worden spontaan geheelonthouder bij de foto alleen al. Of word jij wel wild van een kom schapenoogballensoep?

disgusting food museum

Alweer een Chinese delicatesse: gekruide konijnenschedel met hersens.

disgusting food museum

Proeven is (gelukkig) niet de bedoeling in het museum, tenzij je een bedrijfsuitje boekt, want daar krijg je een ‘proeverij om nooit te vergeten’ bij. Euh baas, wij gaan toch liever gewoon bowlen dit jaar.

Liever een lekker museum?

‘The Museum of Pizza’ opent binnenkort en wij willen erheen

Froot

Reageer op artikel:
Disgusting Food Museum, hét museum voor iedereen die op dieet is
Sluiten