Britt
Britt Entertainment 25 apr 2019

4 dingen die Ariel fantastisch goed kan, maar waar wij steeds in falen

Anna die wil trouwen met een man die ze één dag kent, Tarzan die plots Amerikaans spreekt in plaats van Brits en Ariel die op drie dagen tijd de man van haar leven moet inpalmen… Onze favoriete (en mega awesome) kinderfilms zitten vol met onlogische situaties. Elke week bekijkt NSMBL een kinderfilm met kritische arendsogen om de fouten en rariteiten eruit te filteren. Deze week is Ariel uit ‘De Kleine Zeemeermin’ aan de beurt.

1. Haren kammen met een vork

Het is elke dag een gevecht met je haarborstel, want die door die vervloekte knopen blijft hij steeds in je haarbos steken. Ariel daarentegen is een pro in haren kammen, want het lukt haar zelfs vlot met een vork. Hoe zelfs?

2. Liefde op het eerste (of derde) gezicht

Zelfs na tien miljoen jaar swipen op Tinder lukt het je maar niet om the one tegen te komen. Het is al redelijk vreemd als er iemand na drie dagen al verliefd op je is, laat staan dat die met jou wil trouwen. Maar Ariel knippert een paar keer met haar ogen en bingo, een prins in de pocket. Zelfs Meghan Markle had er twee jaar voor nodig om Harry volledig in te palmen, dus dit is totally unreal.

3. Sexy poseren op een rots

Voor de perfecte Instagram-foto ga je vaak tot het uiterste om die perfecte achtergrond en pose te vinden. De zee lijkt altijd een goed idee, maar bij de kleinste golf ben je al doorweekt. Dus die scène waarbij de zeegolf haar zo goed als droogt houdt … #zofakealswat

4. Op papier schrijven zonder harde onderkant

Als je iets op papier moet schrijven, dan ga je als vanzelf op zoek naar iets om onder je papier te leggen. Anders krijg je dat gekende ‘kraaienpotengeschrift’ en dat wil je natuurlijk niet. Het is dus wel erg opvallend dat Ariel tot in de belachelijke perfectie haar naam kan schrijven op een blad dat nog in de lucht zweeft ook. Doe even normaal, Ariel. Prik gewoon zoals iedereen een gat in dat blad.

Was ‘Tarzan’ je favoriete Disney-film? Deze 4 scenes zijn wel héél onrealistisch

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
4 dingen die Ariel fantastisch goed kan, maar waar wij steeds in falen
Sluiten