Alex
Alex Boeken 8 aug 2019

Dreams do come true – op Halloween kun je dineren in Zweinstein

Potterheads opgelet! Als je er altijd al van hebt gedroomd om in de grote zaal van Zweinstein te dineren is komende Halloween hét moment om deze droom uit te laten komen.

Voor de meeste mensen is een tripje naar Zweinstein helaas niets meer dan een fantasie, maar die fantasie kan dit jaar werkelijkheid worden. Tijdens Halloween gooit Warner Bros. Studio de deuren van de toverschool open voor het grote publiek.

View this post on Instagram

"Yer a wizard, Harry." When Hagrid paid him a visit on his birthday, Harry's life was forever changed. Check out our Instagram Story today and join us in celebrating! #HappyBirthdayHarryPotter

A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

Dineren in Zweinstein met Halloween

Als onderdeel van Hogwarts After Dark krijgen gasten van de Warner Bros. Studio Tour een maaltijd in de legendarische eetzaal. Volgens The Sun zul je dineren onder honderd zwevende pompoenen, waarna je de wereldberoemde filmsets zoals de slaapzaal van Griffoendor en de Wegisweg gaat bezoeken.

Het diner bestaat uit een tweegangen-maaltijd, inclusief cocktails, waarna het dessert wordt geserveerd in het Verboden Bos, in het gezelschap van Scheurbek de hippogrief en Aragog de acromantula.

View this post on Instagram

Production Designer Stuart Craig designed the Forbidden Forest to be increasingly mysterious the further you venture in. What was your favourite part of the set? 📸: __vero_nique__

A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

Zoals te verwachten is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de tour. De tour en het diner zullen op 25, 26 en 27 oktober plaatsvinden voor een selecte groep van 260 mensen per evenement. Daarnaast mag het natuurlijk wat kosten. Omgerekend tel je zo’n 260 euro neer voor een avondje Zweinstein. Maar hé, dan kun je wel zeggen dat je hebt gedineerd in de enige echte Grote Zaal.

Ook leuk: deze koffiebar lijkt sprekend op de Lekke Ketel.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dreams do come true – op Halloween kun je dineren in Zweinstein
Sluiten