Jutta
Jutta Liefde & Seks 11 mei 2018

Deze celebs bleven maagd tot hun huwelijk: “Virginity can be cool and sexy”

Dankzij al die seksscenes in films of lyrics over stomende nachten zou je aannemen dat alle sterren er vrolijk op los vogelen. Niets is minder waar, onderstaande beroemdheden wachtten op de ware én de ring voor ze tussen de lakens doken. 

Adriana Lima

In 2006 vertelde Adriana aan het mannenmagazine GQ dat seks voor na het huwelijk is. Ze vond het – terecht – maar normaal dat haar vriendjes die keuze respecteerden: “If there’s no respect, that means they don’t want me.” Op dat moment was ze aan het daten met Marko Jarić, met wie ze in 2009 zou trouwen. De twee zijn helaas wel weer gescheiden.

??wawa???

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Ciara

Ciara en haar man Russel Wilson beloofden elkaar na een paar maanden daten dat ze niet zouden vrijen tot ze getrouwd waren (met elkaar). Ze vonden het veel belangrijker om te investeren in het fundament van hun relatie, namelijk een diepgewortelde vriendschap, dan in seks. Trouwen deden ze op 6 juli 2016.

Partner 4 Life ??❤️

A post shared by Ciara (@ciara) on

Jessica Simpson

Virginity can be cool and sexy,” zei Jessica Simpson ooit en ze was erg categoriek wat dat betreft. Haar toenmalige vriendje (ondertussen ex-man) Nick Lachey vond dat niet altijd gemakkelijk, maar hij respecteerde het wel.

Happy Easter from my family to yours! ?? ? #yeswematch #twinning

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Kevin Jonas

Kevin Jonas en zijn Danielle Deleasa waren maar wat blij toen ze na hun huwelijk in 2009 eindelijk van bil konden gaan. Het stel was twee jaar samen toen ze trouwden en al die tijd droeg Kevin een ring als symbool van zijn toewijding om maagd te blijven.

8 YEARS! 8 AMAZING YEARS! Thank you @daniellejonas for being my best friend and partner through so much. As we both change and grow it’s the greatest feeling knowing that we are also growing together. I love you with all my heart and happy anniversary my girl!

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

Evan Spiegel and Miranda Kerr

Kinderen groeien niet in kolen, dus we wéten dat Miranda al seks heeft gehad met Orlando Bloom. Toch wilden zij en haar nieuwe echtgenoot, Snapchat-oprichter Evan Spiegel, wachten tot na hun huwelijk.

Dat was niet haar idee: haar man vond die traditie erg belangrijk. Het is niet duidelijk of hij echt nog maagd was toen hij in mei 2017 trouwde met Miranda, maar ondertussen verwelkomden de twee een zoontje, Hart.

@stellarmag ? by @ninomunoz

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Mariah Carey and Nick Cannon

Mariah Carey en Nick Cannon wilden allebei wachten tot na hun huwelijk, omdat het dan zoveel specialer zou zijn. Daar staat de zangeres nog steeds achter. Zij en de vader van haar twee koddige kinderen Monroe en Morrocan zijn ondertussen wel gescheiden.

Visiting dembabies' classroom.. the only way to get me back to school ??

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Hilary Duff

In 2006 vertelde Hilary Duff aan Elle dat ze trots was op haar maagdelijkheid. “It just seems like everybody has slept with each other,” zei ze, en dat was voor haar een van de redenen om te wachten tot ze trouwde.

Hey guys! We adopted an old dog❤️ thank you so much @loveleorescue #welovelucy

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Selena Gomez

Toen ze dertien jaar oud was, vroeg Selena haar vader om een promise ring en beloofde ze zichzelf om maagd te blijven tot ze trouwde. Toen ze echter begon te daten met Justin Bieber verdween de ring uit het zicht.

Het leverde haar heel wat kritiek op, maar ze liet weten zich daar niet schuldig over te voelen. “I got it when I was 13 and I respect so much what it represented, but it isn’t for everyone.”

I wanna hold you when I’m not supposed to…

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Tina Fey

De hilarische actrice gaf bij David Letterman toe dat ze maagd bleef tot ze op haar 24ste trouwde met hubby Jeff Richmond. Opvallend eerlijk zei ze: “I couldn’t give it away. That’s just good, Christian values, or, being homely.”

A post shared by Tina Fey (@tina_fey_official) on

Lisa Kudrow

Ondanks alle dirty jokes in Friends wilde Phoebe-actrice Lisa Kudrow zichzelf bewaren voor de ware. Die vond ze in Michael Stern en de twee zijn sinds hun huwelijk in 1995 nog steeds gelukkig samen.

The Doctor will "hear" you now. She's totally "listening" and really "cares." #airquotes #webtherapy

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Reageer op artikel:
Deze celebs bleven maagd tot hun huwelijk: “Virginity can be cool and sexy”
Sluiten