Lesley
Lesley Love & Life 9 jul 2019

Deze 8 mannen onthullen hun grootste dealbreakers tijdens het daten

Mannen zijn moeilijk te doorgronden. Ze vertellen minder snel wat ze echt voelen en denken. Daarom stelt NSMBL wekelijks een prangende vraag aan deze toffe mannen, zonder rond de pot te draaien. Thank you guys, jullie maken het leven net ietsje gemakkelijker voor ons. Deze week: wat zijn – volgens deze acht mannen – de grootste dealbreakers tijdens het daten? 

Max (24)

‘Wanneer ik geen gesprek met haar kan voeren zal de date niet lang duren.’

Steven (22)

‘Boeren, scheten en al die andere iets minder vrouwelijke dingen. Ik hou van girly meisjes. Als het uiteindelijk iets wordt wil ik na een tijdje gerust om ter hardst scheten laten, maar in het begin hoeft dat niet per se.’ Na een tijdje ook niet, Steven, maar whatever floats your boat. 

Luke (23)

‘Ik heb er een hekel aan wanneer ze veel te laat komt of lastminute afzegt. Niemand staat daar graag voor niets.’

Bram (20)

‘Ik kan er niet goed tegen wanneer iemand mij te snel probeert in te schatten.’

Lucas (19)

‘Onverzorgde vrouwen. Ik verwacht echt niet dat je helemaal opgetut komt opdagen, maar een beetje moeite in je uiterlijk steken is iets wat van beide kanten moet komen.’

Arne (23)

‘Lelijke tanden, weinig intelligentie en geen humor.’ Staat genoteerd, Arne.

Lennert (23)

‘Praten over eerdere Tinder-veroveringen is voor mij echt een no-go. Ik hoef echt niet te weten wie er nog allemaal in heeft gezeten.’ Beetje plastisch, but we get the point.

Joshua (22)

‘Simpel: wanneer een vrouw noch humor, noch manieren of intellect heeft. Weten wie de huidige president van de Verenigde Staten is, is toch echt niet te veel gevraagd?’

Zie je een van deze toffe mannen wel zitten? Dan moet NSMBL je teleurstellen, de mannen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie.

Meer confessions van ons mannenpanel?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze 8 mannen onthullen hun grootste dealbreakers tijdens het daten
Sluiten