Sarie
Sarie Fashion 24 aug 2018

De leukste tweedehandsadresjes in Antwerpen

Ben je het beu om over straat te lopen en minstens één iemand te spotten in dezelfde outfit? Of heb je gewoon zin in een kleerkast gevuld met unieke stuks? Dan ga je op je volgende shoppingtrip door Antwerpen best eens langs bij de volgende tweedehandsadresjes.

Think Twice

De Think Twice is een begrip in de wereld van het tweedehandswinkelen. Er is een groot aanbod en de stuks zijn relatief goedkoop. Daardoor kan je het je ook permitteren om soms out-of-the-box te denken. Tof T-shirt gezien voor zes euro, maar hij is te lang? Geen probleem – knip er gewoon een stuk af.

Ga zeker eens langs in alle drie de winkels, in tegenstelling tot een Zara of H&M hebben die allemaal een totaal ander aanbod!

Lange Klarenstraat 21Kammenstraat 25Jezusstraat 18

vintage antwerpen

Episode

Ook in de Episode kan je vrij goedkoop leuke kleding vinden. Van over de hele wereld worden stuks uit kledingcontainers verzameld en hersteld of zelfs herwerkt tot compleet nieuwe kledingstukken. Zo loop jij rond in een rokje dat werkelijk niemand anders heeft.

Kammenstraat 14

vintage antwerpen

My Ohm

Bij My Ohm staan meestal enkele rekjes vol spullen buiten. Je vindt er vooral handtassen, schoenen en allerhande accessoires. Alle stuks zijn met veel liefde en aandacht uitgezocht en dat merk je.

Vrijdagmarkt 14

vintage antwerpen

Jutka en Riska

Deze winkel verkoopt naast vintagekleding ook kleding van hun eigen merk en geeft jonge designers de kans om hun stukken bij hen te verkopen. Je zal hier geen trui voor tien euro kunnen scoren, maar wel prachtige en unieke items waar je nog lang plezier aan gaat beleven.

Nationalestraat 87

YES, the sun is shining! <3 We have a lot of different, lovely sunglasses in our store's. #Sun #Spring #sunglasses #fashion #jutkaenriska

A post shared by Jutka & Riska (@jutkaenriska) on

Pardaf

Bij Pardaf verkopen ze betaalbare tweedehands merkkleding van grote en kleine fashion brands. Altijd al een Chaneltas willen hebben? Hier moet je zijn. De kleren zijn nooit ouder dan twee jaar en dus nog in zeer goede staat. Er zijn in totaal drie verdiepingen vol kleren, schoenen, handtassen en accessoires voor zowel mannen, vrouwen al kinderen.

Gemeentestraat 8

#pardafcatchoftheday ? #elisabettafranchi €150 #fashion #secondhandfashion #pardaf #pardafantwerpen #secondhand #secondhandshop #labels #brands #antwerp #antwerpshopping #secondhandshopping

A post shared by Pardaf (@pardaf_) on

Labels inc.

Labels inc. verkoopt mooie tweedehandskleding van Belgische designers zoals Dries Van Noten en Raf Simons, maar ook van grote internationale modehuizen als Dior en Balenciaga. De stukken zijn dan ook duurder dan bij de Episode of Think Twice, maar laat het niet aan je hart komen en ga hier je eerste (vintage) designerstuk scoren.

Nationalestraat 95

GET YOUR SUNNIES @labelsinc – . New sunglasses from #marni #dirkbikkembergs #lindafarrow #prototype #anndemeulemeester . #sunisout #summerfinallythere #antwerpfashion #nationalestraat

A post shared by Labels Inc. (@labelsinc) on

Pro tip: als je geen zin hebt om de winkel in te duiken kan je ook online shoppen. Bij The Next Closet vind je bijvoorbeeld een mooie collectie tweedehands merkkleding.

5x de beste tips om vintage kleding te scoren

Reageer op artikel:
De leukste tweedehandsadresjes in Antwerpen
Sluiten