Gina
Gina Boeken 29 nov 2018

Waarom Daniel Radcliffe niet naar ‘Harry Potter and the Cursed Child’ gaat

Daniel Radcliffe blijft voor ons voor altijd de enige echte Harry Potter – duh. Hij speelt geen rol in de nieuwe ‘Harry Potter and the Cursed Child’-theatervoorstelling en dat valt te betreuren. Je zou denken dat hij dan wel een kijkje gaat nemen, maar dat is juist niet zijn plan. 

Nieuwe ‘Harry Potter’-voorstelling

Daniel Radcliffe was afgelopen week te gast in het Amerikaanse televisieprogramma ‘Late Night with Seth Meyers’ en daar werd gevraagd of hij naar het nieuwe theaterstuk van ‘Harry Potter’ gaat.

Het verhaal gaat over de zoon van Harry Potter en als echte Potterheads zijn we zeker benieuwd naar de voorstelling. Heeft Daniel dan stiekem een hekel aan zijn alter ego? Want hij liet Seth dus weten níét naar het theaterstuk te gaan kijken.

Daniel Radcliffe gaat niet

De acteur gaf toe dat hij bang is dat de druk op hem te groot wordt, en dat iedereen zal willen weten wat hij ervan vindt. Tegen Seth Meyers vertelde hij dat het dus niet komt omdat hij er een existentiële crisis van zou krijgen, maar wel omdat het totaal geen ontspannende avond voor hem zou zijn.

Hij zei: “I feel like I would be being watched for my reaction. And maybe that is complete conceited and egotistical and people wouldn’t care. But I do feel like if I was just surrounded by Harry Potter fans, it would be a little odd.”

Wij snappen wel wat Daniel probeert te zeggen, en eerlijk … wij zouden ook wel proberen om naast hem te belanden in de theaterzaal.

‘Harry Potter and the Cursed Child’

View this post on Instagram

I’ve seen part 1 and it is AMAZING ? I’m going to #keepthesecrets but I’m now about to eat dinner and then see Part 2 in a few hours! I love Scorpius Malfoy so much! . . . . . . #cursedchild #harrypotterandthecursedchild #palacetheatre #scorpiusmalfoy #albuspotter #london

A post shared by The Hufflepuff Queen (@thehufflepuffqueen1) on

De theatervoorstelling is te zien in Londen, New York, Melbourne, San Fransisco en Hamburg; diehard Potterhads breien er dus maar een citytrip aan vast. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het theaterstuk.

Nog een goeie reisbestemming voor fans van ‘Harry Potter’ is Polen, want daar kun je iets gaan drinken in de Lekke Ketel.

Deze ‘Harry Potter’-koffiebar lijkt écht op de Lekke Ketel

Reageer op artikel:
Waarom Daniel Radcliffe niet naar ‘Harry Potter and the Cursed Child’ gaat
Sluiten