Julie
Julie Love & Life 5 feb 2019

Dagboek van een introverte dater #21: Swipe je een pizzaprofiel naar links of rechts?

Julie is 23, single én zou nooit online een lief zoeken. Tot ze Tinder installeerde. Met een voorliefde voor mannen in een mooi wit hemd en flauwe woordspelingen baant ze zich een weg door de dating-jungle én ze neemt jou mee.

Soms kom je op Tinder een profiel tegen waar iemand geen foto’s van zichzelf op plaatst, maar een stuk pizza in de hoop een match te krijgen met alle pizzaliefhebbers. Slim plan, want wie houdt er niet van pizza? Wel, de stukken pizza laat ik links liggen, maar een shiny magikarp kan ik niet zomaar negeren. #gottacatchthemall

dagboek van een introverte dater

Even invullen voor de niet-nerd: een magikarp is een nutteloze pokémon die evolueert in een van de meest iconische pokémon van de eerste generatie pokémon. Die eerste generatie op zich is al iconisch. Een shiny magikarp is daarmee een extreem zeldzame pokémon die verandert in een icoon der iconen. Voor de pokémonnerds onder ons betekent dat dus maar één ding: naar rechts swipen.

dagboek van een introverte dater

Met de inside jokes over pokémon in dat gesprek ga ik je niet lastigvallen. Waarschijnlijk hoorde je het bij bovenstaande paragraaf al donderen in Keulen. Waar ik naartoe wil is dat dit puur en alleen een match is voor mijn eigen entertainment. Ik ben niet in het gesprek gestapt om een lief te vinden. Sterker nog: de kans is groot dat een creepy man van middelbare leeftijd achter het account zit, of een extreem lelijke man.

dagboek van een introverte dater

Maar dat maakt niet uit, want het is een entertainend gesprek. Soms is zo’n praatje zonder verwachtingen precies wat je nodig hebt in de Tinderjungle.

Meer lezen van Julie?

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Dagboek van een introverte dater #21: Swipe je een pizzaprofiel naar links of rechts?
Sluiten