Julie
Julie Love & Life 16 apr 2019

Dagboek van een introverte dater #31: Wat als … je date ontdekt dat je blogt over jullie dates?

Julie is 23, single én zou nooit online een lief zoeken. Tot ze Tinder installeerde. Met een voorliefde voor mannen in een mooi wit hemd en flauwe woordspelingen baant ze zich een weg door de dating-jungle én ze neemt jou mee.

Hoewel deze columns voor jou gewoon leuke verhalen zijn (hoop ik toch) liggen ze bij mij wat gevoeliger. Als een soort therapie dwing ik mezelf om over dingen na te denken – en dat levert me vaak nieuwe inzichten op. Best persoonlijk dus, voor een introvert althans. En nu heb ik Jerry verteld dat ik een dating-column heb.

Je moet weten dat ik een vriendin heb die een datingblog had en net als ik een paar maanden achter stond met publiceren. Haar kersvers lief was er niet echt blij mee, met veel drama en huilen op de gang als gevolg. Met dat verhaal in mijn achterhoofd begon het me alsmaar meer te dagen dat Jerry misschien ook niet zo opgezet zou zijn met mijn column.

Normaal gezien vind ik dat niet heel erg, maar bij Jerry wel. Ik wil Jerry niet overstuur zien. Dus heb ik het hem verteld, met een klein hartje, met een excuus erbij en de verkondiging dat er nog niets online stond over hem en dat ik dat ook niet zou gebeuren als hij dat niet zou willen.

De voorbije columns waren één en al Jerry, dus je raadt vast hoe het afgelopen is: Jerry vond het helemaal oké. Enig nadeel is nu dat hij al mijn gedachten heeft kunnen lezen, hoe puberaal ook. Maar ook dat ik van mannen in een wit hemd houd, terwijl hij dat niet aanhad op onze eerste date. Dat ik niet van skiën houd, maar dat hij dat graag doet.

Hij stopt niet met smeken om die over hem te mogen lezen, de columns die nog niet online staan. Help.

Meer lezen van Julie?

Dagboek van een introverte dater #30: Een kus ontwijken als een pro

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Dagboek van een introverte dater #31: Wat als … je date ontdekt dat je blogt over jullie dates?
Sluiten