Jutta
Jutta Love & Life 14 jan 2020

Hierover maken vrouwen het meeste ruzie met hun lief

Je houdt van je lief, maar soms is hij echt fokking vervelend en dat vindt hij vast ook van jou. Dat betekent dat jullie af en toe eens goed ruzie moeten maken, en dan weer vriendjes zijn. Onze lezeressen fluisterden ons alvast in waar zij het meeste ruzie over maken met hun lief. 

Julie (24)

‘Ik ben nogal een pietje precies als het op het huishouden aankomt. Altijd iemands rommel moeten opruimen is dan enorm frustrerend.’

Olga (20)

‘Wij maakten het meeste ruzie over dat hij zijn vrienden op de eerste plaats zette en dat hij nooit vooruit wilde plannen. Hij deed weinig moeite om mij te zien.’

Eva (21)

‘We maken amper ruzie, zo goed als nooit. Maar als er eens een discussie is, is het vooral door miscommunicatie of door mijn onzekerheden.’

Sam (21)

‘Wij maakten vooral ruzie over onze exen. Het stoorde hem dat ik nog bevriend was met mijn ex en dat wij als vrienden ook nog afspraken, terwijl hij hetzelfde deed.’

Camille (24)

‘We maken niet echt ruzie, maar we kibbelen wel vaak omdat ik een uitsteller ben en vaak te laat kom. Hij is net iemand die alles op tijd wil geregeld krijgen of ergens op tijd wil aankomen.’

Judith (28)

‘Stomme dingen als rondslingerende lege blikjes of kruimels op het aanrecht. Echt suf eigenlijk, maar ik verwacht van mijn lief dat hij zijn deel doet in het huishouden en de boel in ieder geval niet vuiler achterlaat voor mij. Hij wordt overigens om gelijkaardige dingen boos, als ik in mijn onoplettendheid weer eens tandpasta op de gordijnen heb gemorst bijvoorbeeld.’

Kayra (22)

‘Over geld. Mijn lief kan echt niet goed omgaan met geld en zit vaak zonder aan het einde van de maand. Hierdoor kunnen we vaak geen uitstappen doen.’

PS: De volledige namen zijn bekend bij de redactie.

Enne … dit zeggen mannen over ruziemaken met hun lief.

Ook leuk:

Reageer op artikel:
Hierover maken vrouwen het meeste ruzie met hun lief
Sluiten