Jutta
Jutta Love & Life 3 dec 2019

Wat maakt van een man husband material? Dit zeggen onze lezeressen

Mannen zijn als koffiekoeken: lekker, een tikje ongezond en goed om af en toe je tanden in te zetten. Maar als je er te veel van hebt gegeten krijg je al buikpijn bij het idee om in dezelfde ruimte als een koffiekoek te vertoeven. Tenzij je dat ene heerlijke boterkoekske tegenkomt waar je nooit genoeg van krijgt, ondanks zijn vijfhonderd calorieën. Hoe weet je wat jouw koffiekoek is – aka: wat maakt van een man husband material? We vroegen het aan onze lezeressen.

Julie (24)

‘Voor mij is een man husband material wanneer hij de juiste woorden weet te vinden wanneer ik een minder moment heb of in de put zit. Dat hij me geliefd doet voelen en me er weer bovenop kan helpen.’

Lore (25)

‘Dit is iets wat mijn moeder mij geleerd heeft: kun je je voorstellen dat je kinderen met hem hebt, en maakt dit je gelukkig? Dan is hij husband material. Zo niet, move on.’

Sam (21)

‘Iemand die kan omgaan met kinderen, zelfstandig is en zijn plan kan trekken. En iemand die mij altijd kan doen lachen en wanneer ik hem zie een glimlach op mijn gezicht kan toveren.’

Camille (24)

‘Als je af en toe over de toekomst kan praten, zonder dat hij daar angstaanvallen van krijgt. Het is belangrijk dat je weet wat je eigen visie van de toekomst is en wat die van hem is. Goed omgaan met kinderen vind ik ook een belangrijk punt. Zo heb je het gevoel dat hij later een goede papa zal zijn voor je eigen kinderen.’

Judith (28)

‘Zijn bereidheid om elke dag leuk te maken, elke dag te lachen en midden in de nacht debiele dansjes met mij te doen in de keuken. Geen doodsangst van kinderen hebben helpt ook.’

Kayra (22)

‘Als hij mij toont dat hij een goede papa zou kunnen zijn, dat is voor mij écht husband material.’

Amber (25)

‘Een man die positief blijft en geeft om anderen. Als ik merk dat hij moeite doet voor anderen en steeds probeert het positieve te zien in het leven is hij voor mij husband material. Ik vind het heel belangrijk dat ik mijn leven spendeer met iemand die positieve energie uitstraalt.’

Caro (29)

‘Iemand die mij ruimte geeft en mij niet claimt, iemand wiens leven niet van mij afhankelijk is. Ik wil een aanvulling op mijn leven, geen noodzaak. En dat in twee richtingen.’

PS: De volledige namen zijn bekend bij de redactie.

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Wat maakt van een man husband material? Dit zeggen onze lezeressen
Sluiten