Deze 7 comfortabele kledingstukken zijn voor de echte durvers

Fashion

Deze 7 comfortabele kledingstukken zijn voor de echte durvers

Uit je comfort zone treden is niet altijd even simpel op modevlak. Zo’n culotte is misschien wel cool, maar jij ziet er eerder als een dikke oempaloempa uit in zo’n ding. Wil je toch eens de gedurfde kant opgaan? Dan zijn deze 7 comfortabele kledingstukken gegarandeerd iets voor jou.

1. Oversizede jassen

We love oversized clothes. Ze zijn gigantisch comfortabel én je ziet er instant fantastisch uit. Koop een (te) grote jas in aardetinten en je kunt ‘m werkelijk overal mee combineren.

2. Kleedjes uit de fifties

Ben je een even grote fan van maxi-jurken als wij? We brengen de jaren ’50 weer helemaal terug met de retro polka dots … in een ietwat andere stijl dan we gewoon zijn.

3. Windbreaker-broeken

Wees eerlijk: wat is er beter dan een hele dag rondlopen in losse sweatpants? Simpel: deze windbreaker-broeken in een tof kleurtje.

4. Wijde broeken

Waarom zou enkel je jas oversized mogen zijn? Ook broeken met (héél) brede pijpen zijn hotter dan hot en ze zitten daarbij ook enorm comfortabel! Wij raken geen jeans meer aan.

5. A1-sneakers

Met deze gedurfde A1-sneakers loop je net op wolkjes – letterlijk en figuurlijk!

View this post on Instagram

New @acnestudios and their marble 🖤 #whiteskrt

A post shared by Lifestyle (@whiteskrt) on

6. Kitten heels

Vergeet die pumps met hakken van tien centimeter – daar val je toch alleen maar mee op je gezicht. (Of zijn wij de enigen?) Kitten heels zijn véél eleganter (en comfortabeler). #miauw

7. Nadruk op de hak

Toch eerder fan van hoge, brede hakken dan van kitten heels? Bij deze schoenen ligt de nadruk op de hak en ze zijn fancyyyy!

Wil je weten welke trends dit seizoen nog in de mode zijn? Neem je portemonnee er al maar bij, want wij willen alles.

Is het al zomer? Deze 5 trends van 2019 wil je nú dragen


PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.