Colofon

Heb je een vraag voor de redactie? Mail gerust naar [email protected] Wil je iets naar de NSMBL-redactie opsturen via de post? Dat mag naar:

Wayne Parker Kent Belgium
t.a.v. NSMBL.be
Maarschalk Gérardstraat 4, bus 4
2000 Antwerpen

Wie zijn wij?

Lesley vertrouwt geen mensen die in ’t frituur een kleintje bestellen. Ze heeft een passie voor chicken nuggets, rode lippenstift en wijntjes in dezelfde kleur, luipaardprint en zonnige citytrips. Ze haat maandagochtenden en de vier dagelijkse wekkers die daarop volgen, hiken, roltrapmuilers, treinvertragingen, sterretjes in vieze woorden en mensen die die dingen leuk vinden. #doei

Jutta houdt van vintage shoppen en rode wijn (wie niet?) en heeft een hekel aan mansplaining en ander goedbedoeld ‘advies’. Kan geen volledige zin uitspreken zonder er een grapje of een sarcastische comment in te smokkelen. Is een overtuigde JOMO-voorvechtster, maar tipt met plezier de leukste feestjes op NRJ Radio. En vooral: mag kantoorhond Blandy ‘s avonds mee naar huis nemen.

Blandy is NSMBL’s ijverige office dog die ‘s ochtends dolenthousiast de redactie komt binnenstormen en verder de hele dag ligt te snurken op de vloer #heelzwaarleven. Spuwt droge snoepjes meteen weer uit, houdt meer van collega Jill dan van Lesley en zijn judgy blik doet zelfs de grootste stijlkoningin twijfelen aan haar outfit.