Karlijn
Karlijn Entertainment 11 apr 2019

Coachella bij jou thuis: YouTube zendt beide weekends live uit

Dit weekend is het zover en vindt het eerste Coachella-weekend plaats Indio. Het festival heeft een line-up waar je bijna van flauwvalt, maar helaas ligt Californië niet meteen om de hoek. Geen paniek, want YouTube streamt beide weekends van het legendarische festival.

Heel Hollywood is weer aanwezig en celebrity’s flaneren over het terrein in de mooiste outfits. Coachella staat bij velen hoog op de bucketlist, maar voor zo’n weekendje moet je een groot spaarvarken hebben. Daarom is YouTube’s livestream van het festival een redding voor iedereen die er graag bij had willen zijn.

Celebrity’s op Coachella

Elk jaar is het uitkijken naar de meest creatieve outfits van de aanwezige celebs. Als de sterren niet over het terrein aan het paraderen zijn, dan staan ze wel op het podium. Namen als Ariana Grande, Childish Gambino, Billie Eilish en Khalid staan de komende twee weekends op het programma. Heb je toch een ezel met gouden munten in huis? Ga dan zo snel mogelijk tickets bestellen, want er zijn er nog over voor het tweede weekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carolina Lindo (@imnotsorrydarling) op

Voor zo’n weekendje moet je diep in je portemonnee tasten, want het kostenplaatje van dit festival is een legit reden om genoegen te nemen met de livestream. Een ticket voor het festival kost je omgerekend 380 euro voor drie dagen entree. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs van de vliegtickets, het verblijf en de kosten die je daar maakt.

Coachella-livestream op YouTube

Goed, daadwerkelijk naar Coachella gaan kost je dus een rib uit je lijf. Daarom is het geweldig dat YouTube zojuist heeft bevestigd dat ze beide weekends van het festival gaan livestreamen. Al eerder sloegen YouTube en Coachella de handen in elkaar, maar dit is de eerste keer dat ze beide weekends on air zijn.

NSMBL FSTVL: Festivals op Instagram vs. in real life

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Hype Bae

Reageer op artikel:
Coachella bij jou thuis: YouTube zendt beide weekends live uit
Sluiten