Entertainment 15 jun 2018 Myrthe

Chrissy strikes again: zij en John steunen goed doel en Trump is niet blij

Gisteren vierde Donald Trump zijn 72e verjaardag en Chrissy Teigen en John Legend vonden dat het tijd was voor een cadeau. Ons favoriete Hollywoodkoppel deden namelijk een donatie die niet zo heel voordelig uitkomt voor de president.

Voor Donald, van Chrissy en John

Ter ere van Donalds verjaardag doneerde het koppel 72.000 dollar per gezinslid aan ACLU. Chrissy is vorige maand bevallen van haar tweede kindje, dus dat betekent dat ze in totaal 288.000 dollar overmaakten. ACLU komt op voor de vrijheden en rechten van Amerikaanse burgers en je begrijpt dat dat wel nodig is voor de dingen die Trump en zijn regering veroorzaken.

Chrissy zegt hierover: “John en ik zijn verontwaardigd door de horrorverhalen van immigranten die asiel zoeken in Amerika en uit elkaar worden gehaald door de onmenselijke Trump-politiek. Deze acties zijn wreed, sleuren families uit elkaar en gaan in tegen alles waarvan wij geloven waar dit land zou moeten voor staan. ACLU komt op voor de rechten van deze kwetsbare families.”

In een tweet kondigt Chrissy de donatie aan, waarbij ze Trump zelfs tagt én hem een sarcastische gelukkige verjaardag wenst:

HelloGiggles

Reageer op artikel:
Chrissy strikes again: zij en John steunen goed doel en Trump is niet blij
Sluiten