Cami
Cami Entertainment 19 sep 2018

Seks is leuk, maar heb je ooit geslapen in een huisje uit chocolade?

Home sweet home wordt wel heel reëel in dit huisje. Je kunt namelijk overnachten in een huisje dat van dak tot bodem gemaakt is uit chocolade. In dit huisje kun je dus letterlijk van de vloer eten. Where do we sign up?!

De chocolade van Jean-Luc Ducluzeau

Dus, even recapituleren: er bestaat een huisje dat helemaal gemaakt is van chocolade en je kunt er nog slapen ook. Alles, maar dan ook echt alles, is gemaakt van chocolade. De vloer, het dak, het bed, de bloemen in de bloembakken, … Er is zelfs een kleine vijver uit lopende, witte chocolade.

Het huisje werd ‘gebouwd’ door de Franse chocolatier Jean-Luc Ducluzeau en staat in Sèvres, op maar een halfuurtje van Parijs. Het is ondertussen herfst, dus onze summer body – die er nooit echt geweest is – hoeven we nu toch niet te onderhouden en we zitten ook al lang aan de Pumpkin Spice Latte. Slapen en vreten maar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TTG Italia (@ttgitalia) op

Workshop

Herfstiger en zoeter dan dit wordt het niet. Al is het wel bitter dat je het hele ding nooit in één nacht opkrijgt. We hebben geen idee of we eigenlijk effectief van het huis mogen eten, maar knibbel, knabbel, knuisje, wij zouden zo guilty zijn bij dit huisje.

Voel je je toch niet zo comfortabel om in de gootsteen te bijten, dan komt gelukkig de chocolatier himself ook even langs. Tijdens je verblijf doe je met hem een workshop waar je een miniversie leert maken van het huisje uit chocolade.

Geen zin om richting Parijs te gaan voor je chocolade? We kwamen er nog maar net achter dat je Maltezers per emmer (!) kunt kopen. Close enough.

Waarom wisten we dit niet: je kunt Maltesers per EMMER bestellen

Reageer op artikel:
Seks is leuk, maar heb je ooit geslapen in een huisje uit chocolade?
Sluiten