Lesley
Lesley Food 15 feb 2018

Bye summer body: er komt een chicken nuggets-festival deze zomer

Is het al zomer? Naast Rock Werchter en Pukkelpop staat er namelijk nog een festival op onze agenda. Engeland organiseert een chicken nuggets-festival waar je kunt uitgeroepen worden tot Nugget King en Nugget Queen. Doei summer body, we hebben een nieuw doel waarvoor we moeten trainen.

Chicken nuggets-festival

In Engeland wordt in augustus en september het ‘Fried Chicken Festival‘ georganiseerd, dat voornamelijk in het teken van chicken nuggets en chicken wings zal staan. Op het festival zal een grote hoeveelheid aan verschillende soorten kipnuggets beschikbaar zijn en uiteraard wordt er een chicken nuggeteetwedstrijd gehouden.

chicken nuggets

Nugget King en Queen

En alsof een chicken nuggetfestival nog niet genoeg is, kun je er ook nog gekroond worden tot Nugget King en Nugget Queen. Jawel, je kunt koningin der chicken nuggets worden. Dus als je ons even wilt excuseren, wij gaan alvast even onze dankrede schrijven.

Londen en Manchester

Oké, het festival is inderdaad in Engeland. In Londen en Manchester. Maar hé, voor echte nuggetlovers is dat geen probleem. En bovendien is het nog een goede reden voor een citytrip ook. See you there?

Reageer op artikel:
Bye summer body: er komt een chicken nuggets-festival deze zomer
Sluiten