Lesley
Lesley Food 12 jun 2018

Wij zeggen enkel ‘ja’ als we een chicken nugget-verlovingsshoot mogen

Onze liefde voor chicken nuggets gaat diep dus wij zijn stiekem heel jaloers op deze verlovingsshoot – en een beetje verbaasd dat we er zelf niet opgekomen zijn. 

Je kunt je verloving op verschillende manieren openbaar maken. De meest gekende – en minst originele – is je joekel van een verlovingsring op Facebook knallen met het onderschrift “WE’RE GETTING MARRIED” voor als er iemand nog niet doorhad wat die diamant aan je ringvinger deed.

Dan vinden wij een verlovingsshoot iets leuker. Alleen niet zo’n kleffe lovey-dovey shoot, wij willen er eentje met … chicken nuggets. Fotografe Katie Silva kreeg recent het verzoek om de heerlijke gefrituurde hap te verwerken in zo’n engagement shoot.

Het resultaat? Tien foto’s waarop de bride to be en haar verloofde poseren met chicken nuggets: ze voeren ze aan elkaar, steken de ring in het doosje en houden handjes vast via de nuggets. Hashtag relationship goals. 

Client: I really want to include chicken nuggets in our engagement shoot . Me: Say no more. __________________ Swipe ?? to see Steph + Brett’s hilariously delicious photo shoot ? _________________ PS – if you’re a chicken nugget lover, leave a ? in the comments and tag your chicken nugget loving pals below ??

A post shared by #hamont | wedding photographer (@katiemariephotography_) on

Het is niet de eerste keer dat Silva eten verwerkt in haar foto’s, dat deed ze ook al met chocolademelk, marshmallows en koffie. Het is wél de eerste keer dat ze er zoveel reacties op krijgt: haar volgers overspoelen haar met reacties als “you should do this” en “heck yes to that“. En eerlijk? We couldn’t agree more.

Still trying to figure out if these two were real or just part of a dream. Come on! How adorable and unreal can one couple be ?? #treefarmminis2017

A post shared by #hamont | wedding photographer (@katiemariephotography_) on

Delish

Reageer op artikel:
Wij zeggen enkel ‘ja’ als we een chicken nugget-verlovingsshoot mogen
Sluiten