Tessa
Tessa Entertainment 14 nov 2018

Deze celebs komen met de allerbeste comebacks op sociale media

Je moet sterk in je schoenen staan om als celeb op Instagram te zitten. Er zijn daar (en op andere plekken) miljoenen mensen die je dagelijks de hemel in prijzen of net de grond in stampen en vooral dat laatste kan nogal vervelend zijn. Deze beroemdheden weten daar echter wel weg mee, en verzinnen de beste comebacks op sociale media. For your pleasure. 

1. Rihanna

Rihanna heeft geen tijd voor onzin, dat mag duidelijk zijn. Haar gedrag op sociale media is daar het bewijs van, want de zangeres maakt de meest savage opmerkingen online waar de hele wereld van kan meegenieten. Zo krijgt ze de laatste tijd enorm veel berichten van fans die vragen om nieuwe muziek:

View this post on Instagram

i feel attacked. ***valley girl who’s never been attacked voice*** R9 chronicles.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Dit is nog een vrij beleefd voorbeeld, maar RiRi heeft ook genoeg te zeggen op mensen die vinden dat ze haar haar moet laten groeien en ze laat ook even weten dat zij nooit het probleem is geweest in de relatie met haar exen. Tell ’em gurl!

View this post on Instagram

#?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

2. Ryan Reynolds

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Ryan Reynolds socialemedia-game on point is. Hij en zijn vrouw Blake Lively maken constant grappen over elkaar en de ene is nog grappiger dan de andere. Laten we even een momentje nemen om Ryans beste posts ooit op een rijtje te zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to my amazing wife.

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

3. Lili Reinhart

Actrice Lili Reinhart kennen we van ‘Riverdale’. Lili heeft zichzelf de afgelopen tijd enorm kwetsbaar opgesteld, zeker online. Ze bespreekt onder andere body positivity, angstgevoelens en relaties. Helaas is ze daarmee ook een doelwit voor gemene opmerkingen van onzekere mensen op het internet geworden Toch bijt Lili maar al te graag van zich af met de beste comebacks ooit.

View this post on Instagram

God forbid. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

4. Chrissy Teigen, de queen van de comebacks op sociale media

Ook onze grote vriendin Chrissy Teigen heeft wat te zeggen op sociale media. Eigenlijk is alles wat ze zegt hilarisch, maar haar grappigste opmerkingen zijn toch wel de reacties zie ze heeft op haar haters.

View this post on Instagram

plz don’t shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

5. Zendaya

Disney-ster Zendaya voorziet de wereld indien nodig ook van wat scherpe comebacks op sociale media. De actrice reageert maar wat graag op nare berichten op Twitter en staat bekend om haar slimme reacties.

6. Dax Shepard and Kristen Bell

Net zoals Ryan Reynolds en Blake Lively zijn er nog veel meer celebritykoppels die er geen moeite mee hebben om grappen te maken over elkaar. Zo ook Dax Shepard en Kristen Bell, die constant hilarische dingen posten om elkaar te plagen.

Zo klaagt actrice Kristen over de ‘unieke’ smaak van Dax als het aankomt op huisaccessoires en grapt Dax dat hij Kristen gaat verlaten voor een dronken chick op een motor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This is not a bit. @daxshepard has sincerely suggested the new home for the lazy boy from his office be in the center of my living room. He made an adorable argument about how epic his TV viewing experience will be if I let him keep it there. The man has lost his mind. #chiphappens

Een bericht gedeeld door kristen bell (@kristenanniebell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The only offensive thing about this bullshit story is that @kristenanniebell isn’t doing all this kinkiness out of horniness, but rather a desperate attempt to save her marriage. I think we all know Bell is a lot more gangster than that. I’ll now give you until 4PM to comment, Star.

Een bericht gedeeld door Dax Shepard (@daxshepard) op

7. Cher

Wie had gedacht dat Cher zo grappig is op Twitter? Ze is ontzettend goed in zingen en acteren, maar haar grootste talent is misschien wel het roasten van iedereen op social media.

Deze man verdient geld met mensen stalken op sociale media

Reageer op artikel:
Deze celebs komen met de allerbeste comebacks op sociale media
Sluiten