Lesley
Lesley Entertainment 3 dec 2019

‘Can You Keep A Secret’ wordt je nieuwe favoriete romcom en wij geven 10 duotickets weg

Romcoms bulken van de clichés, zijn cheesy en klef, maar af en toe zijn Carrie en Big, Noah en Allie en Bridget en Mark alles wat je nodig hebt om nog in de liefde te geloven. Morgen verschijnt ‘Can You Keep A Secret’ in de Vlaamse bioscoopzalen, en die film zou zomaar eens je nieuwe favoriete romcom kunnen worden. 

‘Can You Keep A Secret’ vertelt het verhaal van Emma Corrigan, die tijdens een vlucht met hevige turbulentie dronken wordt en haar diepste geheimen deelt met een vreemde man die naast haar zit. Een paar dagen later blijkt dat de man de CEO is van het bedrijf waar Emma voor werkt.

Hij kent nu elk gênant detail van haar leven, inclusief het feit dat ze niet meer verliefd is op haar lief, Connor. Pittig detail: Connor wacht haar op aan de luchthaven en stelt voor om te gaan samenwonen.

‘Can You Keep A Secret’

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sophie Kinsella. Doet die naam een belletje rinkelen, maar kun je ‘m niet goed plaatsen? Jep, dat is ook de auteur van de razend populaire ‘Shopaholic’-reeks, die een paar jaar geleden ook verfilmd werd.

Win duotickets voor de film

De film verschijnt morgen in de Vlaamse bioscoopzalen. Wil jij ‘m ook zien? Dan hebben wij goed nieuws, want we mogen 10 duotickets weggeven. Die kun je gebruiken in elke bioscoop waar ze de film draaien.

Wat je daarvoor moet doen? De selectie aartsmoeilijke vragen in dit formulier invullen (zoals of je je wilt inschrijven op de nieuwsbrief). Jep, da’s alles!

May the odds be ever in your favour, and the popcorn ever in your nearest Kinepolis! 🍿

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
‘Can You Keep A Secret’ wordt je nieuwe favoriete romcom en wij geven 10 duotickets weg
Sluiten