Alex
Alex Entertainment 29 mrt 2019

Camila Mendes en Noah Centineo spelen samen in ‘The Perfect Date’

Goed nieuws voor fans van ‘Riverdale’ en ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, want Camila Mendes en Noah Centineo zijn binnenkort samen in de nieuwe Netflix Original ‘The Perfect Date’ te zien, waarvan de trailer nu is uitgebracht. En geloof ons: het belooft een heerlijke romcom te worden.

The Perfect Date

‘The Perfect Date’

De film volgt het verhaal van Brooks Rattigan (Noah Centineo), een ambitieuze scholier die geld bij elkaar probeert te sprokkelen om te kunnen studeren. Wanneer hij een deal met een medestudent Celia Lieberman (Laura Marano) aangaat, komt hij op een briljant idee.

Brooks gaat zichzelf verhuren als tijdelijk vriendje. Zijn plan blijkt te werken én het lijkt er zelfs op dat hij wordt gezien door zijn crush, de steenrijke en mooie Shelby Pace (Camila Mendes). Bekijk de trailer voor deze veelbelovende romcom hieronder.

Zien!

Als je het ons vraagt, wordt dit weer een knaller van een romcom. We kunnen dan ook niet wachten totdat hij uitkomt. En gelukkig moeten we ook niet lang meer wachten. ‘The Perfect Date’ zal op 12 april op Netflix verschijnen.

Deze Netflix Originals hebben we in 2018 het meest bekeken

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Camila Mendes en Noah Centineo spelen samen in ‘The Perfect Date’
Sluiten