Lesley
Lesley Food 5 jun 2018

Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila

Zo eens om de zoveel weken springen wij binnen bij Lush voor een paar bruisballen die ons badwater in een roze paradijs transformeren. Bubbels en glitters, meer hebben wij niet nodig. Zeker nu we er ook nog eens dronken van kunnen worden.

Ren niet meteen naar de Lush voor een drunk edition van je favoriete bruisbal: dat zou weleens kunnen uitlopen in de zoveelste gevaarlijke tide pod challenge-variantEnne, tequila met een zeepsmaakje? Meh.

I See Your Margarita And Rise You Ours ? #nationalmargaritaday #patron

A post shared by Cody Goldstein (@muddlingmemories) on

De bruisballen waar we op doelen zijn zogenaamde cocktail fizzers, een eetbare (nu ja, drinkbare) variant van de bruisballen die je in je bad doet. Ze lossen op in water, maar dus ook in alcohol waardoor je een bruisende cocktail krijgt.

Oh nee: wereldwijd tequila-tekort in aantocht

De bruisbal werd ontwikkeld door Cody Goldsteing van Muddlling Memories om je glas tequila te laten bruisen en om te toveren in een zalige cocktail. Hij bestaat in zeven verschillende smaken: passievrucht, jalapeño, lychee, chia-zaad, tomaat/tijm, selder en vlierbloesem, pruim met zeewierthee en appelsien met sherrymarmelade.

Helaas zijn de drinkbare bruisballen enkel te bestellen aan de toog van Norwood, een bar in new York. Een tripje naar The Big Apple, iemand?

bruisballen tequila

Culy

Reageer op artikel:
Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila
Sluiten