Cami
Cami Beauty 25 sep 2018

Enkel voor durvers: geef je broske dit najaar een fel kleurtje

Nineties grunge is al jaren aan een comeback bezig in onze kledingkasten. Afgelopen jaar heeft er alweer een trend uit het tijdperk zijn intrede gedaan in de mode van nu. De buzz cut – of in de volksmond het broske – dook plots overal op. Meer dan verwacht, want het kortpittige krokettenkapsel vraagt heel wat durf.

Fashion Week

Elk jaar in september vinden er modeweken plaats, voornamelijk in Stockholm, Kopenhagen, New York, Londen, Milaan, … Niet alleen je kledij is belangrijk voor de aanwezigen, ze kijken echt naar je volledige look.

De modellen krijgen er soms de gekste kapsels om op de catwalk te showen, zoals ook nu gebeurt. Het broske was al een tijdje terug, maar de do krijgt voor de gelegenheid een nog veel gedurfdere twist. De modellen met een buzz cut verven het in allerlei felle kleuren.

View this post on Instagram

Dreaming of this fairy green colour again. Can’t someone please book me with a funny hair colour soon? ??

A post shared by Cajsa Wessberg (@cajsawessberg) on

View this post on Instagram

#MJSS19

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Decoratie in je broske

Niet alleen een felle kleur is hip tegenwoordig, je kunt je broske ook versieren. Bloemen of bijvoorbeeld glitter, het maakt je broske ook een stuk gedurfder, maar het is tenminste niet zo permanent als een hele kleuring.

Toch niet zo enorm veel ballen aan je lijf? Je haar kort scheren is al een ding, maar het dan nog fel kleuren of decoreren is nog een stap verder. Shoutout wel naar wie het probeert, want vaak ziet het er heel erg mooi uit. Misschien wil je eerst al eens de glass hair trend proberen? Of je langere lokken poederroze verven? Ook manieren om een cool koppie te krijgen.

Coveteur

Reageer op artikel:
Enkel voor durvers: geef je broske dit najaar een fel kleurtje
Sluiten