Jutta
Jutta Fashion 23 jun 2019

Zo zorg je ervoor dat je beha niet zichtbaar is onder je kleren

In de zomermaanden draag je het liefst zo min mogelijk kleding. Zonder kleren de straat op gaan is echter nogal frowned upon, dus af en toe moet je toch een lichte zomerjurk aanschieten. En dan heb je het liefst dat je beha niét zichtbaar is. 

Je zou natuurlijk zonder beha kunnen buitenstappen, maar dat is niet in alle situaties aan te raden. Een goed alternatief voor die stevige (en zweterige) padded bra waarvan je toch altijd de randjes ziet is een bralette, zo’n licht behaatje zonder beugels. Wij zetten er vier op een rijtje.

1. Sloggi zero feel beha – 34,99 euro

Sloggi staat bekend om comfortabele en naadloze lingerie, en in dit exemplaar voel je je zelfs tijdens zweterige zomerdagen geen ingesnoerde salami. Bonus: roze en rood ondergoed zie je het minst onder witte kleren.

2. Calvin Klein-bralette – 22 euro

Deze bralette is ook ideaal voor onder een witte outfit, maar net iets sexyer dan het vorige exemplaar.

3. Chantelle zwarte beha – 57,95 euro

Ietsje duurder, maar dan heb je wel een kwalitatieve én mooie zwarte beha voor je collectie. En van zwarte lingerie krijgen we nooit genoeg!

4. Passionata blauwe bralette – 28,95 euro

Ben jij niet zo van de basic kleuren? Veel webshops en lingeriewinkels verkopen bralettes in de mooiste kleuren. Dit pareltje van Passionata pleuren wij zo in onze winkelmand, zeker omdat ‘ie nu aan halve prijs de deur uitgaat!

Lees ook: vijf tekenen dat je de verkeerde behamaat draagt

Beautify

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Zo zorg je ervoor dat je beha niet zichtbaar is onder je kleren
Sluiten