Lesley
Lesley Love & Life 14 nov 2018

Je kunt nu boozeballs kopen want kerstballen zijn te mainstream

Wij zijn sowieso dol op de feestdagen en we lichtten harder op dan de kerstlampjes die we al twee maanden in onze boom hebben hangen toen we deze boozeballs zagen. Kerstballen waar je drank in kunt gieten dus. Ge-ni-aal. 

Het leukste aan Kerstmis is de kerstboom (en de pakjes eronder, en de kerstmarkten, en de jenevers, en de glühwein, de feestdis, …) (zeiden we al dat we nogal dol zijn op Kerstmis?) en wij vinden ‘m dit jaar nog leuker, want wij hebben boozeballs besteld.

Voor je zatte nonkel, voor je vrienden met wie je ook kerst wilt vieren, voor je grumpy kleine zusje die niet zo dol is op de feestdagen, of stiekem voor jezelf: met deze boozeballs in de boom maak je letterlijk iedereen blij. Alleen even opletten dat je neefje er met zijn fikken vanaf blijft.

boozeballs

Ze doken vorig jaar al eens op en dit jaar zijn ze helemaal terug. Tja, die prachtdingen wil je toch echt in je boom hebben hangen?

Boozeballs kopen

Je kunt de alcoholische kerstballen via Firebox kopen en als wij je nog niet overtuigd hadden, laat de webshop dat dan vooral zelf doen, met geniale bewoordingen als ‘Deck the halls with balls of boo-ooze, fa lalala la, lalala la‘ en ‘Better than those tacky chocolate decorations, so get your tree LIT‘.

Of nog: ‘Christmas is better with micro-doses of alcohol‘. Dat konden wij zelf niet beter zeggen. De feestelijke kerstballen komen in een setje van zes en kosten iets meer dan 11 euro. Klein detail: je moet zelf nog wel even de ballen vullen met alcohol naar keuze – maar met al die verschillende smaken jenever hebben wij wel al een paar opties in gedachten.

boozeballs
Reageer op artikel:
Je kunt nu boozeballs kopen want kerstballen zijn te mainstream
Sluiten