Lesley
Lesley Love & Life 11 apr 2018

Hugs, puggles en andere bizarre hondenkruisingen

We zijn dol op kantoorhond Blandy – een volwaardige husky -, maar er zijn ook hondenrassen waar we het niet zo bij weten. Onderstaande hondenkruisingen zijn bizar schattig en die samenstelling neem je het best letterlijk: bizar, maar ook schattig.

Hugs

We zijn er nog niet zo goed achter of we dit beestje willen huggen of toch eerder in de lach moeten schieten. De combinatie tussen een pug en een husky (hoe dan???) kan heel schattig uitdraaien, maar ook een beetje eng.

hondenkruisingen

Labradoodles

De uitvinder van het ras (een kruising tussen een labrador en een poedel, obviously) heeft intussen een beetje spijt van de kruising (“Ik heb een Frankenstein gecreëerd!”), maar wij vinden hem best schattig.

hondenkruisingen

Chimations

Een kruising tussen een dalmatiër en een chihuahua. En nu allemaal in koor: “Ooooh!”. Lijkt ook wel een beetje op die pups uit ‘101 Dalmatiërs’.

hondenkruisingen

Poxers

Ooit een kruising gezien tussen een boxer en een pug? Nee? Nu wel.

hondenkruisingen

Puggles

Mopshondjes blijken populair om mee te kruisen. Puggles zijn een combinatie van pugs en beagles. Dit exemplaar is daar zelf wel niet zo blij mee, denken we.

hondenkruisingen

Coydogs

Coydoys worden vaak verward met een soort wolven, maar het zijn wel degelijk honden. Je krijgt een coydog als je een coyote en een hond met elkaar kruist.

hondenkruisingen

Border Beagles

Is het al Kerstmis? Mogen we deze kruising van een bordercollie en een beagle? Pleaseee!

hondenkruisingen

Eerder fan van husky’s? Op onze Instagrampagina vind je genoeg materiaal van onze eigen kantoorhond Blandy.

Reageer op artikel:
Hugs, puggles en andere bizarre hondenkruisingen
Sluiten